Android System Intelligence

Android System Intelligence on Private Compute Coren järjestelmäkomponentti, jonka avulla Androidin älykkäät ominaisuudet toimivat niin, että datasi pysyy yksityisenä.

Lue lisää Android System Intelligencestä

Android System Intelligence tarjoaa esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

• Livetekstitys: Media tekstitetään automaattisesti.
  • Huomio: Näyttö ei sammu, kun katsot sitä.
  • Älykäs automaattinen kääntö: Puhelimen suunta havaitaan automaattisesti.
  • Parempi kopiointi ja liittäminen: Tekstin siirtäminen sovelluksesta toiseen on helpompaa.
  • Sovellusennakoinnit käynnistysohjelmassa: Saat ehdotuksen sovelluksesta, jota saatat tarvita seuraavaksi.
  • Ilmoitusten hallinta: Ilmoituksiin lisätään toimintopainikkeita. Toimintopainikkeilla voit esimerkiksi lisätä reittiohjeet tiettyyn paikkaan, seurata pakettia helpommin tai lisätä yhteystiedot.
  • Älykäs tekstin valinta koko järjestelmässä: Tekstin valitseminen ja siihen liittyvät toiminnot ovat helpompia. Voit esimerkiksi valita osoitteen painamalla sitä pitkään tai katsoa reittiohjeet napauttamalla.
  • Tekstin linkittäminen: Sovellusten teksti muutetaan linkeiksi.
  • Livekäännös: Saat käännöksiä reaaliaikaisista tekstikeskusteluista ja videoista.
  • Sovellushaku: Etsi tietty sovellus.
  • Puhekirjoitus Assistantilla: Sanele tekstiä käyttämällä Gboardin puhekirjoitusta Assistantilla.
  • Musiikintunnistus: Tunnista lähellä soivaa musiikkia.
  • Kuvakaappaus tarkistuskortista: Voit lisätä tarkistuskortin Google Payhin ottamalla siitä kuvakaappauksen.

Vinkki: Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä vain tietyillä laitteilla.

Android System Intelligence käyttää järjestelmälupia älykkäiden ennakointien tarjoamiseen. Jos sillä on esimerkiksi lupa tarkistaa yhteystietosi, se voi ehdottaa sinulle henkilöitä, joille soitat usein.

Private Compute Services

Android System Intelligencen kaltaiset palvelut ovat koneoppimisominaisuuksia, jotka eivät ole suoraan yhteydessä verkkoon. Private Compute Services tarjoaa suojatun sillan pilvipalveluun, jotta Android System Intelligence saa parannuksia päivitysten kautta.

Datailmoitukset

Android System Intelligence ja Private Compute Services keräävät toimintaansa varten kaatumislokeja, diagnostiikkaa ja laitetunnisteita. Dataa kerätään sovellusanalytiikkaa varten. Osaa datasta käytetään esimerkiksi sovelluksen suorituskyvyn ja laadun seuraamiseen.

Datavalinnat

Datan kerääminen analytiikkaa varten on valinnaista. Näin voit ottaa datan keräämisen käyttöön:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2.  Valitse Yksityisyys ja sitten Käyttö- ja diagnostiikkatiedot.

Näin voit tyhjentää laitteen datan:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yksityisyys ja sitten Android System Intelligence ja sitten Tyhjennä data.

Tietoturvakäytännöt

Private Compute Servicesin kautta toimiva Android System Intelligence auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi federoidun oppimisen ja analytiikan kaltaisilla menetelmillä, jotta se voi analysoida ja parantaa ominaisuuksien toimintaa.