Muiden laitteiden lataaminen Pixelillä

Käytä akunjakoa Qi-sertifioitujen puhelimien tai lisävarusteiden (esim. Pixel Budsien tai Pixel 5–7 Pron, paitsi 6a:n ja 7a:n) langattomaan lataamiseen. Lataa asettamalla lisävaruste tai toinen puhelin puhelimen takaosan päälle.

Pixel-puhelimen akunkesto voi ajan kuluessa heikentyä käyttötapojen, lämpötilan ja iän vuoksi. Akunkeston säilyttämiseksi jotkin Pixel-puhelimet voivat säätää latausta automaattisesti hallitakseen laitteen ja akun lämpötilaa. Joissakin tapauksissa tämä voi hidastaa latausnopeutta.

Miten akunjako toimii

Tärkeää: Laitteen täytyy toimia Qi-yhteensopivan langattoman latauksen kanssa ja oltava oikeassa kohdassa Pixel 5–7 Pron (paitsi 6a:n ja 7a:n) päällä, jotta sen voi ladata akunjaolla. Aseta laite puhelimen takaosan päälle puhelimen näytöllä olevan kaavion mukaan.

Tärkeää: Ennen kuin lataat puhelimen langattomasti, poista kaikki metalliset tai magneettiset lisävarusteet puhelimen takaosasta, esim. Apple MagSafe, PopSocketit tai sormipidikkeet.

Akunjaon laittaminen päälle

Puhelin näyttää, että se jakaa akun, sekä nykyisen lataustason.

Voit valita puhelimelle akun tason (10–50 %), jonka kohdalla haluat akunjaon menevän pois päältä. Kun akun varaus laskee tämän tason alle, et voi käyttää akunjakoa.

Akunjaon käyttöönotto:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Akku ja sitten Akunjako.

Vinkki: Voit myös lisätä akunjaon pika-asetuksiin. Lue lisää pika-asetuksista.

Akunjako menee pois päältä, kun puhelin

• alkaa latautua langattomasti, esim. jos se on asetettu Pixel Standille
  • ei huomaa lataavansa toista laitetta, kun 30 sekuntia on kulunut
  • tietää että vastaanottava laite on ladattu täyteen
  • saavuttaa korkean lämpötilan
  • havaitsee, että virransiirto ei suju hyvin laitteiden huonon asettelun, paksun kotelon tai muiden ongelmien takia
  • laittaa virransäästön päälle.

Muita lähteitä