Kameran sijantiasetusten muuttaminen

Voit valita, lisääkö kamera sijaintitietoja valokuviisi. Kun sijaintiasetukset ovat käytössä, voit järjestää, hakea ja tutkia valokuviasi paremmin.

Vinkki: Valokuvat, joihin ei ole lisätty sijaintitietoja, eivät välttämättä näy karttanäkymässä, paikkahauissa tai matkoistasi luoduissa muistoissa. Voit ottaa tämän kameran asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Fujitsu/FCNT-laitteet

1. Avaa kameran asetukset.
  2. Laita Sijainti päälle tai pois päältä.
Google-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Tallenna sijainti ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
HTC-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Lisää kuviin geotunniste ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
iOS-laitteet
  1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Tietosuoja ja sitten Sijaintipalvelut.
    • Voit ottaa asetuksen käyttöön asettamalla Kameran käyttöoikeudeksi Sovellusta käytettäessä.
    • Voit poistaa asetuksen käytöstä asettamalla Kameran käyttöoikeudeksi Ei koskaan.
Kyocera-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Lisää sijainti- tai Lisää sijaintitiedot ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
LG-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Merkitse sijainnit tunnisteella ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Motorola-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Tallenna sijainti ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Nokia-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Paikkatunniste-asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
OnePlus-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Tallenna sijaintitiedot ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
OPPO-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Sijainti‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Samsung-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Paikkatunnisteet‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Sharp-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Lisää paikkatiedot ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Sony-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Tallenna sijainti ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Vivo-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Maantieteelliset sijainnit ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
Xiaomi-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Tallenna sijaintitiedot ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.
ZTE-laitteet
  1. Avaa kameran asetukset.
  2. Ota Geotunnisteet- tai Tallenna sijainti ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä.