Google Kuvien jakaminen muille sovelluksille kuvanvalitsimella

Tärkeää: Ominaisuuden käyttö edellyttää, että käytössä on Android 13 tai uudempi.

Voit jakaa Google Kuvien kuvia ja videoita muille Android-sovelluksille kuvanvalitsimen avulla. Lue lisää kuvanvalitsimen käytöstä.

Google Kuvien ja kuvanvalitsimen pääsyoikeuksien ylläpito

Tärkeää: Kun sallit Google Kuvien myöntää sovellukselle pääsyn kuviin ja videoihin, annat Google Kuville luvan jakaa varmuuskopioituja kuvia ja videoita kyseiselle sovellukselle. Lue lisää kuvien ja videoiden varmuuskopioimisesta.

Voit jakaa Google Kuvista varmuuskopioituja kuvia ja videoita kuvanvalitsimella. Google Kuvien valitseminen pilvipalveluntarjoajaksi:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Napauta yläreunasta profiilikuvaa tai nimikirjainta.
  3. Valitse Kuvien asetukset ja sitten Sovellukset ja laitteet ja sitten Pääsy Google Kuviin.
  4. Napauta Kuvanvalitsin.
  5. Valitse Salli tai Älä salli.

Vinkki: Jos olet kirjautuneena Kuvissa usealle Google-tilille, voit valita, mille tilille kuvanvalitsimella on pääsy.