Miten Puhelin-sovellus suojaa yksityisyyttäsi ja pitää ohjat käsissäsi

Verkkoturvallisuudestasi huolehtiminen tarkoittaa tietojesi suojaamista ja yksityisyytesi kunnioittamista. Tämän takia keskitymme jokaisessa tuotteessamme pitämään tietosi turvassa ja käsittelemään niitä vastuullisesti, antaen päätösvallan sinulle. Tietojesi suojaamisessa hyödynnetään huippuluokan tietoturvaominaisuuksia. Voit muuttaa yksityisyysasetuksiasi milloin tahansa Google-tilisi kautta.

Entistä kätevämpi ja personoidumpi kokemus

Kun käytät Puhelin-sovellusta, käsittelemme joitain tietoja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Tietosi pysyvät turvassa.

Sijaintisi

Jos päätät ottaa Lähellä olevat paikat käyttöön, Puhelin-sovellus kerää sijaintitietosi voidakseen tarjota sinulle osuvia paikallisia hakuja.

Audiotiedostot

Kun käytät vastaajaviestien transkriptiota, Puhelin-sovellus kerää audiodataa litterointia varten ja poistaa sen sitten.

Jos käytät tiettyjä ominaisuuksia, esim. vastaajaviesti, pito, Direct My Call tai puhelujen seulonta, voit halutessasi jakaa puhelujen audion ja transkriptiot ominaisuuksien kehittämiseksi.

Puhelin-sovellus käyttää dataa käyttökokemuksen parantamiseen

Puhelin-sovellus voi halutessasi käsitellä dataa myös tarjotakseen muita palveluita, esim. roskasisällön suodatuksen ja automaattisen puheluseulonnan.

Puhelin-sovellus kerää suorituskykydataa, kaatumislokeja ja diagnostiikkaa, jotta voimme parantaa Puhelin-sovelluksen suorituskykyä ja luotettavuutta sekä auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Käytämme tällaisia tietoja myös palveluidemme väärinkäytön estämiseen.

Oman datan katsominen ja ylläpito on helppoa

Google-tilin hallintapaneelista näet käyttämiesi Google-tuotteiden sekä sähköpostiviestien ja muiden tallentamiesi asioiden yleiskatsauksen. Omista tapahtumista voit helposti katsoa tai poistaa dataa, joka on kerätty toiminnastasi Googlen eri palveluissa, esimerkiksi hakemistasi, näkemistäsi ja katsomistasi asioista. Lue, miten voit katsoa ja ylläpitää Google-tilisi toimintaa.

Voit nähdä ja poistaa soittohistorian Puhelin-sovelluksessa.

Muita artikkeleita

Kaikki tilit

Yksityisyys Puhelin-sovelluksessa