Finn ut mer om tillatelser i Telefon-appen

Du kan kontrollere hva Telefon-appen kan gjøre, og hvilken informasjon den kan få tilgang til. Finn ut hvordan du endrer apptillatelser på Android-telefonen.

Om tillatelser i Telefon-appen

Viktig

Tillatelse Funksjonalitet i Telefon-appen Slik bruker Telefon-appen tillatelser
Samtalelogger Se og endre anropsloggen. Holder oversikt over anropene i anropsloggen på telefonen.
Kamera Bruk kameraet til å ta bilder eller spille inn videoer. Utfører videosamtaler via operatør.
Kontakter Se kontaktlister. Viser navn på innkommende anrop for telefonnumre som er lagret i kontakter.
Filer og medier Bruk bilder, medier og andre filer på telefonen. Tillater anrop med bildevedlegg hos utvalgte operatører.
Posisjon Tilgang til posisjonen til enheten. Henter kontaktinformasjon for steder i nærheten.
Mikrofon Registrer og ta opp lyd. Slår på mikrofonen under telefonsamtaler.
Telefon Ring og administrer anrop. Utfører telefonanrop.
SMS Send og les SMS-meldinger. Sender en melding når du avviser et anrop.