Tietoja Puhelin-sovelluksen luvista

Voit valita, mitä Puhelin-sovellus voi tehdä ja mihin tietoihin se pääsee. Sovellusten käyttöoikeuksien muuttaminen Android-puhelimella.

Tietoja Puhelin-sovelluksen luvista

Tärkeää

Lupa Puhelin-sovelluksen luvat Miten Puhelin-sovellus käyttää lupia
Puhelulokit Katso ja muokkaa soittohistoriaa. Seuraa puhelimen soittohistorian puheluita.
Kamera Ota kameralla kuvia tai videoita. Soittaa operaattorivideopuheluita.
Yhteystiedot Katso yhteystiedot. Näyttää yhteystietoihin tallennettuihin puhelinnumeroihin saapuvat puhelut.
Tiedostot ja media Käytä kuvia, mediaa ja muita tiedostoja puhelimellasi. Sallii kuvaliitteitä sisältävät puhelut tietyillä operaattoreilla.
Sijainti Käytä laitteesi sijaintia. Hakee lähelläsi olevien paikkojen yhteystiedot.
Mikrofoni Tunnista ja tallenna audiota. Laittaa mikrofonin päälle puheluiden aikana.
Puhelin Soita ja hallinnoi puheluita. Soittaa puheluita.
Tekstiviesti Lähetä ja lue tekstiviestejä. Lähettää viestin, kun hylkäät puhelun.

Muita lähteitä