Hold for Me ‑ominaisuuden käyttö

Kun soitat yritykselle ja puhelu laitetaan pitoon, voit antaa Google Assistantin odottaa pidossa puolestasi ja ilmoittaa, kun tukihenkilö on valmis puhumaan kanssasi. Puhelun jälkeen voit jakaa audion ja transkription pito‑ominaisuuden kehittämiseksi. Katso, miten Pito suojaa audiodataa.

Katso mitä tarvitset

Pito toimii Pixel 3:lla ja uudemmilla malleilla Australiassa, Kanadassa, Japanissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Jos haluat käyttää pitoa, tarvitset Puhelin-sovelluksen uusimman version. Pito on käytettävissä vain japaniksi Japanissa ja englanniksi Australiassa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Tärkeää: Pito ei ehkä havaitse kaikkia pitotilanteita.

Asetuksen laittaminen päälle tai pois päältä

Tärkeää: Kun asetus on päällä, sinun täytyy lisäksi laittaa Hold for Me päälle kussakin puhelussa, jotta Google Assistant voit odottaa pidossa puolestasi. Lue lisää Hold for Me ‑ominaisuuden laittamisesta päälle puhelun aikana.

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Hold for Me.
  4. Laita Hold for Me päälle tai pois päältä.

Hold for Men laittaminen päälle puhelun aikana

Tärkeää:

• Hold for Me ei välttämättä havaitse tukihenkilön palaamista puheluun joka tilanteessa.
  • Et voi kuunnella musiikkia tai muuta audiota, kun Hold for Me on aktiivinen.
  1. Kytke puhelimen soittoääni päälle.
  2. Avaa Puhelin-sovellus .
  3. Soita yritykselle.
  4. Kun sinut laitetaan pitoon, valitse Pito ja sitten Aloita
  5. Kun olet pidossa, näytöllä näkyy kortti, jossa lukee "Don’t hang up" (Älä katkaise puhelua).
  6. Kun tukihenkilö on valmis puhumaan kanssasi, näet kehotteen "Someone’s waiting to talk to you" (Joku on valmis puhumaan kanssasi).
  7. Valitse Palaa puheluun.

Puheludatan jakaminen

Tärkeää: Datan lähettämistä ei voi perua.

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse alareunasta Viimeisimmät.
  3. Valitse puhelulokin merkinnän alta Auta meitä parantamaan palvelua ja sitten Kyllä, jatka ja sitten Jatka.
  4. Voit halutessasi kirjoittaa palautetta tekstikenttään.
  5. Valitse Lähetä .

Vinkki: Jos haluat jakaa dataa antamatta sähköpostiosoitettasi, valitse Lähetä palautetta ‑näkymässä Lähettäjä-kentän vierestä alanuoli Alanuoli ja sitten Google-käyttäjä.

Muita lähteitä