Puhelin-sovelluksen lataaminen ja alkutoimet

Puhelin-sovellus on valmiiksi asennettuna joillekin Android-puhelimille. Voit mahdollisesti ladata Puhelin-sovelluksen, jos se ei tullut puhelimen mukana.

Mitä tarvitset Puhelin-sovelluksen lataamiseen

Jotta voit ladata Puhelin-sovelluksen, sinulla on oltava yhteensopiva puhelin ja Android 9 tai uudempi. Jos puhelimesi ei ole yhteensopiva, et näe Play Kaupassa Asenna-painiketta.

Puhelin-sovelluksen lataaminen

1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa Google Play.
  2. Hae yläreunasta sanaa Puhelin.
  3. Lataa Puhelin-sovellus .

Puhelin-sovelluksen asettaminen oletukseksi

Tärkeää: Et voi käyttää Puhelin-sovellusta, jos et aseta sitä oletukseksi. Jos käytät työprofiilia, voit asettaa Puhelin-sovelluksen asetukseksi vain henkilökohtaisessa profiilissa.

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Kun sinua pyydetään vaihtamaan puhelujen oletussovellus, valitse Aseta oletukseksi.
  3. Valitse Puhelin ja sitten Aseta oletukseksi.

Vinkki: Jos et enää halua, että Puhelin on oletussovellus, voit poistaa Puhelin-sovelluksen asennuksen tai vaihtaa oletussovellusta laitteen asetuksista.

Puhelujen kuplien laittaminen päälle ja pois päältä

Kun puhelujen kuplat ovat päällä, voit helposti vaihtaa käynnissä olevan puhelun ja muiden sovellusten välillä.

Tärkeää: Jos Puhelin-sovellus tuli laitteesi mukana, puhelujen kuplat ovat oletuksena päällä. Jos latasit Puhelin-sovelluksen, puhelujen kuplat ovat oletuksena poissa päältä.

1. Paina pitkään Puhelin-sovellusta .
  2. Valitse Tiedot Tiedot.
  3. Valitse Lisäasetukset ja sitten Näkyminen muiden päällä.
  4. Laita Salli näyttäminen muiden sovellusten päällä päälle tai pois päältä.

Tietoja Puhelin-sovelluksesta

Puhelin-sovelluksella voit

• saada tietoa soittajista tai yrityksistä, jotka eivät ole yhteystiedoissasi, kun soittajan tunnus ja häiriköintisuoja ovat päällä
  • aloittaa Puhelin-sovelluksessa ja vaihtaa Meet-videopuheluun – toisen osapuolen on hyväksyttävä videopuhelu
    • Kun haluat vaihtaa kesken puhelun, valitse Video .
  • välttää huijaukset ja petokset vahvistetuille puheluilla.

Jos lataat Puhelin-sovelluksen, et voi käyttää kaikkia ominaisuuksia, esim. puhelujen seulontaa ja tallennusta tai sovelluksen sisäistä vastaajaa.

Hätäpuhelut ohjataan ennalta asennettuun puhelinsovellukseen, vaikka soitat puhelun Googlen Puhelin-sovelluksella.