Varamaksutavan määrittäminen

Joihinkin Googlen tuotteisiin voi määrittää varamaksutavan, jota veloitetaan silloin, kun ensisijaista maksutapaa ei voi käyttää (luottokortti voi esimerkiksi olla vanhentunut, tai saldo ei riitä). Varamaksutapa kannattaa määrittää esimerkiksi jatkuvia tilauksia varten, jotta palvelu ei keskeydy.

Ennen aloittamista

Huomioi seuraavat asiat ennen varamaksutavan määrittämistä:

• Kaikkia maksutapoja ei voi määrittää varamaksutavaksi.
  • Joidenkin ensisijaisten maksutapojen rinnalle ei voi asettaa varamaksutapaa.
  • Pankkitilejä ei voi käyttää automaattisena maksutapana.
  • Digitaalisia pankkeja ei tueta maksujen saamisessa.

Pankkitilin vaatimukset

Pankkisiirtoa käyttävät maat

• Pankkitilien on pystyttävä saamaan maksuja pankkisiirrolla.
  • Pankkitilit on avattava samassa maassa, johon kauppiastili on rekisteröity.
  • Pankkitilien valuutan on oltava Yhdysvaltain dollari.
    • Intialaisilla kauppiailla on oltava INR-tili ja heidän on pystyttävä vastaanottamaan Yhdysvaltain dollareita.

Sähköistä varojen siirtoa käyttävät maat

• Pankkitilien on pystyttävä saamaan maksuja sähköisellä varojen siirrolla.
  • Pankkitilit on avattava samassa maassa, johon kauppiastili on rekisteröity.
  • Pankkitilien on käytettävä kauppiaan paikallisvaluuttaa.

Varamaksutavan määrittäminen

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Klikkaa Tilaukset ja palvelut.
  3. Valitse tilaus, palvelu tai tuote, johon haluat määrittää varamaksutavan. Klikkaa sitten Hallinnoi.
  4. Voit nähdä jommankumman seuraavista valinnoista valitun tuotteen mukaan:
    • Jos näet "Vaihda maksutapaa" ‑vaihtoehdon, seuraa alla olevia vaiheita:
      1. Klikkaa Vaihda maksutapaa.
      2. Klikkaa Päivitä varamaksutapa.
      3. Valitse varamaksutapa.
    • Jos näet "Hallinnoi maksutapaa" ‑vaihtoehdon, seuraa alla olevia vaiheita:
      1. Klikkaa Hallitse maksutapoja.
      2. Saatavilla olevat maksutavat näkyvät kortteina. Valitse määritettävä varamaksutapa tai lisää uusi maksutapa.
      3. Valitse valitsemasi maksutavan kortin valikosta Varamaksutapa.

Vinkki: Sähköistä varojensiirtoa käyttävissä maissa pankkitilin täytyy olla vahvistettu ennen maksun saamista. Lue lisää pankkitilin vahvistamisesta.