Anbefalte fremgangsmåter for god sikkerhet

For å verne om betalingsprofilen din og dermed beskytte både kundene dine og deg selv bør du være oppmerksom på følgende anbefalte fremgangsmåter for god sikkerhet:

• Del aldri betalingsprofilen eller selger-ID-en din med andre.

• Foreta aldri betalinger til Google via en tredjepart.Betal alltid en eventuell utestående saldo via Google-kontoen din.

• Når du skal sende behandlingskommandoer til Google, bør du bruke en HTTPS-tilkobling sikret med en 128-biters SSL v3-tilkobling (Secure Sockets Layer) eller en TLS-tilkobling (Transport Layer Security) (SSL v2 er ikke tillatt).

• Bekreft ektheten av tjenersertifikatet du får presentert.

• For å motta Google-varsler bør du angi en HTTPS-nettadresse for tilbakekall som er sikret med SSL v3 eller TLS, ved å bruke et gyldig sertifikat fra en anerkjent sertifiseringsinstans.

• Ta bare imot meldinger som er bekreftet med grunnleggende HTTP-autentisering, og bruk selger-ID-en og selgerkoden din som brukernavn og passord.

• Valider meldinger som er sendt til nettadressen din for tilbakekall, før du behandler dem.