Spesielt nyhetsbrev om covid-19-tiltak for Google for ideelle organisasjoner

Verktøy og ressurser som kan hjelpe den ideelle organisasjonen din med fjernarbeid

Spredningen av covid-19 har ført til unike utfordringer for ideelle organisasjoner. Vi har laget en liste med ressurser tilknyttet fjernarbeid og arrangering av arrangementer på nettet. Fyll ut undersøkelsen nederst på denne siden for å fortelle oss hvordan vi kan gjøre mer for å hjelpe organisasjonen din. Se ressursene.

Favoritter

Hold kontakten utenfor kontoret

G Suite for ideelle organisasjoner tilbyr premiumfunksjoner for Google Meet kostnadsfritt til og med 1. juli 2020. Vær vert for og ta opp møter med opptil 250 personer, eller send direkte til 100 000 brukere. Slå på funksjonene.

Tips for fjernarbeid med G Suite for ideelle organisasjoner

Se nettseminaret vårt for å finne ut mer om hvordan du bruker funksjonene i G Suite for ideelle organisasjoner for effektivt fjernarbeid, samarbeid og kommunikasjon.

Har du ikke G Suite for ideelle organisasjoner ennå?

G Suite for ideelle organisasjoner har alltid vært kostnadsfritt – følg tre trinn for å slå på funksjonen. Vi jobber hardt for å godkjenne forespørslene dine så raskt som mulig. Slik blir du med.

Arranger virtuelle arrangementer på YouTube

Har du tenkt å holde den neste innsamlingsaktiviteten din på nettet? Ta en titt på den nedlastbare veiledningen vår om hvordan du lager videoer og holder arrangementer på YouTube. Last ned veiledningen.

Eksterne ressurser fra ImpactCloud

ImpactCloud er en koalisjon av 15 selskaper (inkludert Google) med programmer for sosial utvikling gjennom teknologi, ferdigheter og investeringer. Selskapene har opprettet en liste med ressurser for hvordan ideelle organisasjoner kan håndtere covid-19 – alt fra hjelpemidler til samarbeidsverktøy. Ta en titt på listen.

Delta i undersøkelsen for å hjelpe oss med å støtte den ideelle organisasjonen din

Vi vet hvor vanskelig de siste ukene av covid-19-pandemien har vært for ideelle organisasjoner. Bruk fem minutter på å fylle ut en undersøkelse, og fortell oss hvordan Google kan gjøre mer for å støtte formålet ditt. Delta i undersøkelsen.

Flere ressurser

Del tips i forumet vårt om håndtering av covid-19

Vil du motta nyhetsbrevet? Meld deg på her