Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner | November 2019

Med Google Analytics kan du få mye innsikt tilknyttet den ideelle organisasjonen din

Hvordan finner givere nettstedet ditt? Hvilke resultater oppnår du med e-postkampanjene dine? Google Analytics svarer på disse spørsmålene med mer. Finn ut hvordan du kan bruke dette kostnadsfrie verktøyet til å optimalisere markedsføringstiltakene dine og måle det som er viktigst. Les veiledningen.

Hva er nytt?

Tilskuddsmulighet fra Google.org i tre delstater

Google.org Impact Challenge finansierer ideer fra ideelle organisasjoner i Georgia, Ohio og Nebraska for å skape flere økonomiske muligheter. Finn ut hvordan du kan søke.

Denne donasjonssensongen er det viktig å være oppmerksom og produktiv

Meditasjon kan øke produktiviteten i travle perioder. Få noen nyttige tips fra Ruchika Sikri, Well-Being Learning Strategy Lead hos Google. Ta i bruk tipsene.

Ideelle organisasjoner i fokus

HALO Trust bruker Google Earth til å rydde miner.

Målet til HALO er å fjerne minene så raskt som mulig. Takket være Google Earth kan de spore fremdriften til mineryddingen og identifisere regioner som bør prioriteres, slik at de sparer mye tid og krefter. Finn ut mer her.

Hvis du har en Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du melde deg på nyhetsbrev ved å oppdatere e-postinnstillingene dine her og merke av i boksen ved siden av «Nyhetsbrev».