Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Nyhedsbrev fra Google til nonprofitorganisationer | Maj 2019

Nyheder i denne måned

Få et grundlæggende indblik i, hvad du kan bruge Google Analytics til, i vores kommende livestream

I denne begyndersession får du nyttige tips og tricks, som kan hjælpe dig med at finde rundt i Google Analytics-rapporterne. Når sessionen er slut, har du fået indblik i, hvordan brugerne interagerer med din nonprofitorganisations website, hvor de kom fra, om de donerede online og meget mere. Her kan du tilmelde dig livestreamingen, som finder sted den 19. juni 2019 kl. 11.00 PT.

En ny vejledning i, hvordan din nonprofitorganisation kan øge effektiviteten

Din tid er vigtig. Hvert minut, du bruger på at koordinere dit næste møde eller søge i din indbakke, er værdifuld tid, som du kunne bruge på at gøre en forskel i forbindelse med din nonprofitorganisations mission. Ved hjælp af Google-produkter og -værktøjer som f.eks. G Suite til nonprofitorganisationer kan dit team blive mere produktivt og samarbejdsorienteret. Få flere oplysninger i denne vejledning.

Maksimér dine konverteringer i Google Ad Grants

Når du promoverer din nonprofitorganisations website via Ad Grants, anbefaler vi, at du sporer betydningsfulde konverteringshandlinger som f.eks. donationer, rekruttering af frivillige eller tilmeldinger til nyhedsbreve. Implementer strategien Maksimér antallet af konverteringer for automatisk at afgive bud og få flest mulige konverteringer for din kampagne. Få flere oplysninger om automatisk budgivning, og kom godt i gang med Maksimér antallet af konverteringer.

Tips og tricks

Administrer din indbakke på en mere effektiv måde

Vi har alle oplevet at bruge længere tid på at søge efter en mail end på at læse den. I Gmail kan du oprette flere indbakker, så du kan se mere end én "indbakke" i din standardvisning i Gmail, og organisere mails baseret på en række kriterier efter eget valg.

Organiser dit Google Drev for at få hurtigere adgang til filer

Find elementer i Drev ved at stjernemarkere dine vigtigste dokumenter i hovedmenuen og derefter føje et bogmærke til din stjernemarkerede side.

Historier fra nonprofitorganisationer

Thrive DC blev grundlagt i 1979 og har en mission om at forebygge og gøre en ende på hjemløshed i Washington, D.C.

Med blot 16 ansatte servicerer Thrive DC mere end 2.000 klienter, koordinerer 2.400 frivillige, serverer 160.000 måltider og fordeler over 63,5 ton mad via sit nødspisekammer. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan de brugte Google til nonprofitorganisationer til at klare det administrative arbejde hurtigere, så de kan bruge mere tid på at hjælpe lokalsamfundet. Få flere oplysninger om deres historie her.

Fortæl historien om, hvordan din nonprofitorganisation bruger Google-produkter, ved at indsende oplysningerne i denne formular.

Din nonprofitorganisation kommer måske med i et fremtidigt nyhedsbrev eller en video fra Google til nonprofitorganisationer.

Se Google til nonprofitorganisationers blog, TwitterFacebook og YouTube-kanal

Hvis du har en konti i Google til nonprofitorganisationer, kan du tilvælge nyhedsbreve ved at opdatere dine mailpræference her og markere afkrydsningsfeltet ud for "Nyhedsbreve".