Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner | Mars 2019

Takk for tilbakemeldingen om forrige måneds nyhetsbrev. Vi har hørt at noen av dere ikke har tilgang til teamdisker i G Suite-kontoene deres. Følg fremgangsmåten i denne ressursen for å kontakte G Suite-administratoren din (dette er vanligvis IT-kontaktpersonen eller IT-administratoren) for å be vedkommende om å slå på teamdisker.

Hva er nytt?

Den nye veiledningen vår for Google for ideelle organisasjoner

Vi har gleden av å kunne presentere det første av et omfattende og praktisk sett med veiledninger for ideelle organisasjoner, som er utviklet av Google for ideelle organisasjoner. Denne måneden finner du ut hvordan Google-produkter og -løsninger kan brukes til å administrere frivillighetsarbeiderne dine. Vi kommer med nye veiledninger i kommende nyhetsbrev.

Lurer du på hvordan andre ideelle organisasjoner bruker Google-produkter?

Delta på den kommende direktesendingen vår med Kids & Art Foundation, en ideell organisasjon som tilbyr kunstseminarer for barn med kreft. Lær av grunnleggeren av og programadministratoren for Kids & Art Foundation hvordan stiftelsen bruker Google-produkter til å nå målene sine. Registrer deg her for direktesendingen 5. april 2019 kl. 11:00 (Stillehavskysten).

Med Gmail kan teamet ditt bli enda mer produktivt

Noen ganger kan det være overveldende å administrere innboksen din, men Gmail har innebygde funksjoner som hjelper deg med å fokusere og kommunisere effektivt. Du kan for eksempel legge til etiketten «Verdifull giver» i alle samtaler fra de største sponsorene dine. Etiketter kan fargekodes, slik at du får et bedre overblikk. Og de kan brukes automatisk på innkommende e-poster via filtre. Se 10 tips om hvordan du kan bruke G Suite til å optimalisere innboksen din.

Tips og triks

Med grammatikkforslag i Google Dokumenter kan du skrive enda bedre

Skriver du den neste tilskuddsoppfordringen? Skriver du en artikkel for bloggen din? Med grammatikkforslag i Google Dokumenter kan du fange opp grammatiske feil, for eksempel ved å sikre riktig bruk av preposisjoner eller riktig verbtid. Her kan du finne ut mer om dette kostnadsfrie verktøyet som er innebygd i Dokumenter.

Bruk Google Data Studio til å vise innvirkningen til organisasjonen din

Med Google Data Studio får du rapporter som forteller en historie. Finn ut hvordan du kan lage et interaktivt geografisk kart som viser innvirkningen av aktivitetene dine i alle områdene der du jobber.

Historier om ideelle organisasjoner

Google Ad Grants får inn en gjennomsnittlig donasjonsverdi på USD 212 for Days for Girls

Days for Girls bekjemper stigmatisering og begrensninger for kvinner og jenter ved å øke tilgangen til menstruasjonsprodukter og -informasjon. Organisasjonen bruker Ad Grants og konverteringssporing til å spore donasjoner, netthandelsalg, e-postabonnementer og anrop som genereres av Google Ads. Finn ut hvordan konverteringsdata gjør det enklere for Days for Girls å nå markedsføringsmålene sine.

Fortell oss hvordan den ideelle organisasjonen din bruker Google-produkter, ved å sende inn informasjonen via dette skjemaet.

Den ideelle organisasjonen kan bli presentert i et fremtidig nyhetsbrev eller en fremtidig video for Google for ideelle organisasjoner.

Ta en titt på Google for ideelle organisasjoner-bloggen, Twitter, Facebook og YouTube-kanalen

Hvis du har en Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du melde deg på nyhetsbrev ved å oppdatere e-postinnstillingene dine her og merke av i boksen ved siden av «Nyhetsbrev».