Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Nyhedsbrev fra Google til nonprofitorganisationer | April 2019

Denne måneds højdepunkter

Deltag i vores kommende livestreamkursus

Vi er glade for at kunne præsentere den første i en omfattende og praktisk række vejledninger, der er dedikeret til nonprofitorganisationer. Vidste du, at mange youtubere optager, redigerer og uploader videoer direkte fra deres smartphone? Du har kun brug for nogle få grundlæggende tips for at komme i gang med YouTubes nonprofitprogram. Hør en førende produktekspert fortælle om, hvordan du starter din nonprofitorganisations YouTube-kanal og får den til at vokse. Tilmeld dig til vores livestream d. 9. maj 2019 kl. 20.00 CET.

Tag et kig på vores nyeste vejledning

I denne måned kan du se, hvordan Googles produkter og løsninger kan bruges til at koordinere nonprofitorganisationens opslagstavle.

Opret et Google-website til dit team

Med et centralt website til intern brug kan alle i jeres nonprofitorganisation finde oplysninger om teamet, projekter, og andre ressourcer. Du kan vise kommende begivenheder ved at indlejre en Google Kalender, introducere nye teammedlemmer til arbejdet med en arkivside med undervisningsmateriale gemt i Drev og meget mere. Kom godt i gang ved at følge denne ressource.

Tips og tricks

Google Drev gør det nemt at finde dine filer

Prøv at søge efter et udtryk, som du ved er i et billede eller en PDF-fil, så finder du den rigtige fil. Det er virkelig nyttigt, hvis du ikke kan huske et filnavn.

Vidste du, at du kan "fortryde afsendelse" i Gmail?

Under dine Gmail-indstillinger kan du implementere en 5-30 sekunders fortrydelsesperiode på dine sendte mails, så du får en besked, når du har sendt en mail afsted, hvor du har mulighed for at "fortryde".

Historier fra nonprofitorganisationer

Kiva gør mikrofinansiering personlig ved at skabe forbindelse mellem udlånere og lånere, der gerne vil styrke deres virksomhed.

Kiva har brug for at skabe opmærksomhed for at forbinde disse grupper rundt om i verden. Ved at øge trafikken med Ad Grants, visualisere donationer på Google Maps og inddrage fællesskabet på YouTube har Kiva genereret mere end 890 millioner USD i finansierede lån til 2 millioner lånere. Få flere oplysninger her.

Fortæl historien om, hvordan din nonprofitorganisation bruger Google-produkter, ved at indsende oplysningerne i denne formular. Din nonprofitorganisation kommer måske med i et fremtidigt nyhedsbrev eller en video fra Google til nonprofitorganisationer.

Se bloggen for Google til nonprofitorganisationer