Nyhetsbrev for Google for ideelle organisasjoner | Desember 2018

Nå som 2018 snart er over, har vi gleden av å lansere det første offisielle nyhetsbrevet fra Google for ideelle organisasjoner. I dette nyhetsbrevet kan du forvente å få oppdateringer om Googles produktserie, arbeidet vårt med ideelle organisasjoner, tips og triks for bruk av Google-produkter samt suksesshistorier fra andre ideelle organisasjoner i programmet.

Hva er nytt?

Finn ut hvordan du kan bruke YouTube til å nå ut til flere

Lær deg det grunnleggende ved historiefortelling på YouTube ved å få enkle tips, se inspirerende videoer og gå gjennom leksjoner som er skreddersydd for sosial påvirkning. Du kan finne ut mer i «Veiledning»-delen på YouTube Social Impact-nettstedet.

Bruk detaljerte kartdata for å fortelle historien til den ideelle organisasjonen din

Googles kartverktøy er ment for ideelle organisasjoner som vil fortelle historien sin gjennom data og bilder basert på geolokalisering. Nå kan ideelle organisasjoner som vil bruke mer funksjonalitet på Google Maps Platform, søke om ekstra saldo. Ta en titt på suksesshistorien til en ideell organisasjon med Google Maps Platform.

Beskytt den ideelle organisasjonens Google-kontoer mot angrep

Googles Avansert beskyttelse-program beskytter de personlige Google-kontoene til alle som er mest utsatt for målrettede angrep – for eksempel aktivister, journalister eller samfunnsledere. For å beskytte den ideelle organisasjonen din og det tilknyttede nettverket ditt må du søke om sikkerhetsnøkkeltilskudd – helt kostnadsfritt (på et begrenset antall steder). Rabattkoder er også tilgjengelige.

Ta en titt på Data Solutions for Change, et program for Cloud-saldo

Ideelle organisasjoner over hele verden bruker Google Cloud til å takle utfordringer i den virkelige verden – uavhengig av om det gjelder å skape bærekraftige matsystemer eller sikre lavere arbeidsledighet. Med Data Solutions for Change-programmet kan du søke om å få Google Cloud Platform-saldo og bruke dataanalyse og maskinlæring til å oppnå bedre resultater. Finn ut mer om og søk på programmet her.

Tips og triks

Opprett et profesjonelt nettsted på under 10 minutter

Har du fortsatt ikke et profesjonelt offentlig nettsted for den ideelle organisasjonen din? Med Google Min bedrift får du en kostnadsfri nettstedsbygger som gjør det enkelt å opprette og redigere nettstedet ditt via en datamaskin eller telefon. Finn ut hvordan du oppretter ditt eget nettsted.

Få 5-minutters veiledninger om emner innen næringsliv og markedsføring

Jobber du med å utvikle de profesjonelle ferdighetene dine? Med Primer-appen kan du raskt, enkelt og kostnadsfritt tilegne deg ferdigheter innen næringsliv og markedsføring gjennom korte leksjoner uten komplisert språk. Innholdet i Primer er nøye utvalgt av et lite Google-team som samarbeider med ledende bransjeeksperter. Finn ut mer om Primer her.

Historier om ideelle organisasjoner

Hvordan kan ideelle organisasjoner, for eksempel California Academy of Sciences og Samasource bruke G Suite til å oppnå bedre resultater?

Google for ideelle organisasjoner ble presentert av Jeremy Young og Jaime Lemus på Googles Cloud Next-konferanse i 2018. Jeremy snakket om hvordan Samasource bruker G Suite til å tilrettelegge for sømløs informasjonsdeling mellom amerikanske og internasjonale kontorer. Jaime forklarte hvordan Cal Academys overgang til G Suite bidro til å effektivisere IT-driften. Klikk her for å se presentasjonen.

Vil du dele historien om hvordan den ideelle organisasjonen din bruker Google-produkter?

Send inn informasjonen via dette skjemaet, så kan du bli presentert i et fremtidig nyhetsbrev eller en fremtidig video for Google for ideelle organisasjoner.

Ta en titt på Google for ideelle organisasjoner-bloggen, Twitter, Facebook og YouTube-kanalen

Hvis du har en Google for ideelle organisasjoner-konto, kan du melde deg på nyhetsbrev ved å oppdatere e-postinnstillingene dine her og merke av i boksen ved siden av «Nyhetsbrev».