Google järjestöille ‑ohjelman käyttö

Oletko valmis ottamaan Google järjestöille ‑ohjelman käyttöön? Voit pyytää tiliä ja aktivoida Google järjestöille ‑tuotteita seuraamalla alla olevia ohjeita.

1

Tarkista kelpoisuusvaatimukset

Jotta organisaatiosi olisi kelvollinen saamaan Google järjestöille ‑tilin, sen on täytettävä seuraavat ehdot:

• Organisaation on oltava rekisteröitynä hyväntekeväisyysjärjestöksi maassa, jossa Google järjestöille ‑ohjelma on saatavilla.
  • Organisaatio täyttää maasi kelpoisuusvaatimukset.

Valtionhallinnon osat ja organisaatiot, sairaalat ja terveydenhuollon järjestöt, koulut, akateemiset laitokset tai yliopistot eivät voi osallistua.

Lue lisää

2

Pyydä Google järjestöille ‑tiliä

Kun olet varmistanut, että organisaatiosi täyttää vaatimukset, siirry Google järjestöille ‑verkkosivuille ja valitse Aloita. Jos organisaatiollasi on jo tili, järjestelmä ohjeistaa pääsyoikeuden pyytämisessä.

Lue lisää

3

Odota vahvistusta

Useimmat pyynnöt tarkastetaan 2–14 arkipäivän kuluessa. Vahvistuskumppanimme Percent vahvistaa organisaatioita Google järjestöille ‑ohjelmaa varten ja voi pyytää sinulta lisätietoja tai dokumentaatiota, jotta organisaatiosi ja yhteytesi siihen voidaan vahvistaa.

Lue lisää

4

Aktivoi Google järjestöille ‑tuotteet

Nyt kun organisaatiosi on todennettu, voit aktivoida Google järjestöille ‑tuotteet. Jokainen tuote on aktivoitava erikseen.

Lue lisää

5

Hyödynnä Google järjestöille ‑tiliäsi tehokkaasti

Tutustu alla oleviin materiaaleihin ja katso, miten saat kaiken irti Google järjestöille ‑tilistäsi.