Tilipyynnön tilan tarkistaminen

Google järjestöille ‑tilipyynnön käsittelyn tila

1. Kirjaudu Google järjestöille ‑sivustolle.
  2. Pyynnön tila näkyy organisaatiosi nimen alla.
    • Jos sinut ohjataan tilin Tuotteet-välilehdelle, klikkaa Google järjestöille ‑logoa tilin vasemmasta yläkulmasta siirtyäksesi tilisivulle.

Useimmat pyynnöt tarkistetaan 2–14 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostin, kun tarkistus on suoritettu.

Tietyn Google-tuotteen aktivoinnin tila

1. Kirjaudu Google järjestöille ‑sivustolle.
  2. Valitse organisaation nimen kohdalta Aktivoi tuotteita.
  3. Siirry tuotesivulle.

Useimmat aktivointipyynnöt tarkistetaan muutaman päivän kuluessa. Saat sähköpostin, kun tarkistus on suoritettu.