Nyhetsbrev fra Google for ideelle organisasjoner | Oktober 2020

Nyhetsbrev fra Google for ideelle organisasjoner

Følg med på torsdager for å se et direktesendt program med spørsmål og svar fra Google for ideelle organisasjoner

Fra og med november kringkaster vi direkte med Google for ideelle organisasjoner annenhver uke. Følg med for å få siste nytt, høre tips fra eksperter og stille spørsmål direkte. Du kan også se programmet på YouTube senere. Still inn en påminnelse

Tips og triks

Ta en titt på fem tips du kan bruke for å få maksimalt utbytte av Ad Grants på GivingTuesday

GivingTuesday er en global gavmildhetsbevegelse som avholdes 1. desember. Ta en titt på denne artikkelen for å se de beste tipsene våre om hvordan organisasjonen din kan øke bevisstheten rundt misjonen sin og oppnå donasjoner. Finn ut mer

Se veiledninger, tips og kommende arrangementer som er spesialutvalgt for ideelle organisasjoner

For å gjøre det lettere å håndtere nåværende utfordringer har vi utarbeidet en liste over ressurser, deriblant tips for pengeinnsamling, flytting av programmer til nettet og kommende arrangementer. Ta en titt

Bygg opp kodingsferdigheter med Grasshopper

Grasshopper er en app du kan bruke for å lære å kode med raske, morsomme leksjoner som ikke koster noe. Hvis organisasjonen din er fokusert på teknologiferdigheter, kan du nå hjelpe studenter med å lage og dele ting på mobil eller datamaskin. Start nå

Kommende arrangementer

Se nærmere på YouTube-strategien din med direktesendte seminarer

Nå har vi en ny serie med nettseminarer for ideelle organisasjoner. Den presenteres av eksperter og gjør det lettere blant annet å formidle en historie, avholde digitale arrangementer og få maksimalt utbytte av YouTube Analytics. Registrer deg her

Del historien om hvordan den ideelle organisasjonen din bruker Google-produkter

Fyll ut dette skjemaet, så kan du bli fremhevet i et nyhetsbrev eller en video fra Google for ideelle organisasjoner.

Motta nyhetsbrevet fra Google for ideelle organisasjoner direkte i innboksen

Finn ut mer

Følg oss på sosiale medier

Twitter          Facebook          YouTube