Tekniska specifikationer för Nexus

Kolla in de tekniska specifikationerna för de här Nexus-enheterna.

Mobiler

Nexus 5X
Operativsystem

Android 6.0 (Marshmallow)

Skärm

5,2 tum
FHD (1 920 x 1 080) LCD med 424 ppi
Corning® Gorilla® Glass 3
Oleofobisk yta skyddar mot fingeravtryck och smuts

Kameror Bakåtvänd kamera
  • 12,3 megapixel1
  • 1,55 µm pixlar
  • f/2.0-bländare
  • IR-laserbaserad autofokus
  • 4k-videouppspelning (30 fps)
  • Dubbla blixtar med ett CRI på 90 för ett brett spektrum

Frontkamera

• 5 megapixel
  • 1,4 µm pixlar
  • f/2.0-bländare
Processorer 64-bitars sexkärnig Qualcomm® Snapdragon™ 808-processor på 1,8 GHz

Grafikprocessor: Adreno 418

Lagring2 och minne

Internminne: 16 GB eller 32 GB
RAM: 2 GB LPDDR3

Storlek3

147 x 72,6 x 7,9 mm

Vikt

136 gram

Färger

Kolsvart
Kvartsvitt
Is

Media

Framåtvänd högtalare
Tre mikrofoner (upptill, nedtill och på framsidan)

Batteri4 och laddning

2 700 mAh icke-uttagbart batteri
Vilolägestid: upp till 420 timmar
Taltid upp till 20 timmar
Internetanvändningstid (Wi-Fi): upp till 9 timmar
Internetanvändningstid (LTE): upp till 8 timmar
Videouppspelning: upp till 10 timmar
Uppspelning av ljud: upp till 75 timmar

Snabb laddning: upp till 4 timmars användning efter bara 10 minuters laddning5
USB Type-C, laddning med 15 W

Trådlöst och plats

LTE kat. 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2 x 2 MIMO, dubbla band (2,4 GHz och 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS/GLONASS
Digital kompass

Åtkomstpunkt (router) för 802.11 a/b/g/n/ac krävs för användning av Wi-Fi. Synkroniseringstjänster (som säkerhetskopiering) kräver ett Google-konto.

Sensorer

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Sensorhubb för Android
Accelerometer
Gyroskop
Barometer
Närhetssensor
Omgivningsljussensor
Hallsensor

Nätverk

Mobilen är inte operatörslåst och fungerar på de flesta nät. Kontakta operatören för mer information.

Nordamerika:

GSM/EDGE: 850/900/1 800/1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/12/13/17/20/25/26/2S
LTE (TDD): B41
LTE CA DL: B2–B2, B2–B4, B2–B5, B2–B12, B2–B13, B2–B17, B2–B29, B4–B4, B4–B5, B4–B7, B4–B12, B4–B13, B4–B17, B4–B29, B41–B41

Verizon-kunder: Om SIM-kortet är nytt och det uppstår problem med att aktivera det provar du att starta om mobilen. Om detta inte fungerar ringer du Verizons kundtjänst på (800) 922-0204. Du behöver IMEI-numret som du hittar genom att öppna Inställningar > Om telefonen > Status > Information om IMEI-kod.

Hongkong:

GSM/EDGE: 850/900/1 800/1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA : B34/39
LTE (FDD): B1/3/7/8/26
LTE (TDD): B38/39/40/41
LTE CA DL: B1-B3, B3-B3, B3-B7, B3-B8, B39-B41, B41C-B41C

Övriga världen:

GSM/EDGE: 850/900/1 800/1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
CDMA: stöds inte
LTE (FDD): B1/2 /3/ 4/5/7/8/9/17/18/19/20/26/28
LTE (TDD): B38/40/41
LTE CA DL: B1–B3, B1–B5, B1–B7, B1–B8, B1–B18, B1–B19, B1–B26, B3–B3, B3–B5, B3–B7, B3–B8, B3–B19, B3–B20, B3–B28, B5–B7, B7–B7, B7–B20, B7–B28, B40–B40, B41–B41

Portar

Mikro-USB Type-C™
Hörlursuttag på 3,5 mm
Enkel nano-SIM-kortplats

Material

Stilfullt hölje av formsprutad polykarbonat

Obs!

1Slutgiltig upplösning kan vara lägre än 12,3 megapixlar.

2 Lagringsspecifikationerna avser kapacitet före formatering. Faktisk formaterad kapacitet blir mindre.

3Storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocessen.

4Batteriets faktiska prestanda varierar beroende på många olika faktorer, bland annat signalstyrka, nätverkskonfigurering, batteriets ålder, användningstemperatur, valda funktioner och enhetsinställningar, samt röst-, data- och appanvändningsmönster.

Testet utfördes av LG och Google med Nexus 5X-enheter och programvara före serietillverkning.

• Vid test av taltiden användes standardinställningar med Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat.
  • Vid test av taltiden användes standardinställningar med Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat.
  • Internettestet med Wi-Fi gjordes med flygplansläget aktiverat och Wi-Fi anslutet till en teståtkomstpunkt medan 20 populära webbplatser som cachelagrats på en lokal server lästes in. Enheten läste in en sida, väntade i 40 sekunder och läste sedan in en sida från nästa webbplats och så vidare.
  • Vid LTE-internettesterna var Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat och samma metod användes som vid Wi-Fi-testerna.
  • Vid test av videouppspelningstiden användes en 10 minuter lång video med en upplösning på 1080 p. Den spelades upp om och om igen, i helskärm och med enheten i liggande läge. Enheten var i flygplansläge, automatisk ljusstyrka var inaktiverat och ljusstyrkan var inställd på 200 nit.
  • Vid test av ljuduppspelningen användes ett 3 minuter långt mp3-spår i 256-kbps som spelades lokalt, om och om igen. Enheten var i flygplansläge, automatisk ljusstyrka var inaktiverat och ljusstyrkan var inställd på 200 nit.

5Gäller endast optimerade Nexus-enheter, som Nexus 6P och Nexus 5X, när de laddas med den medföljande laddaren med USB Type-C 15 W (5 V/3 A). Batteriet måste vara nästan urladdat. Laddningshastigheten sjunker i takt med att batteriet laddas.

Alla påståenden om batteritid är ungefärliga och baseras på ett genomsnitt vid blandad användning, inklusive både aktiv användning och viloläge.

Nexus 6P

Operativsystem

Android 6.0 (Marshmallow)

Skärm

5,7 tum
WQHD AMOLED-skärm med 2 560 x 1 440 pixlar (518 ppi)
Bildformat 16:9
Corning® Gorilla® Glass 4
Oleofobisk yta skyddar mot fingeravtryck och smuts

Kameror

Bakåtvänd kamera

• 12,3 megapixel1
  • 1,55 µm pixlar
  • f/2.0-bländare
  • IR-laserbaserad autofokus
  • 4k-videouppspelning (30 fps)
  • Dubbla blixtar med ett CRI på 90 för ett brett spektrum
  • Täckglas av typen Corning® Gorilla® Glass 4

Frontkamera

• Kamera med 8 megapixlar
  • 1,4 µm pixlar
  • f/2,4-bländare
  • Videoinspelning i HD med 30 fps

Processorer

64-bitars åttakärnig Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1-processor på 2,0 GHz.
Grafikprocessor: Adreno 430

Lagring och minne2

Internminne: 32 GB, 64 GB eller 128 GB
RAM: 3 GB LPDDR4

Storlek3

159,3 X 77,8 X 7,3 mm

Vikt

178 gram

Färger

Aluminium
Grafit
Frostad
Guld (tillgänglig endast i vissa länder)

Media

Två framåtvända högtalare
Tre mikrofoner (två fram och en bak) med brusreducering

Batteri4 och laddning

3 450 mAh-batteri
Vilolägestid: upp till 440 timmar
Taltid upp till 23 timmar
Internetanvändningstid (Wi-Fi): upp till 10 timmar
Internetanvändningstid (LTE): upp till 10 timmar
Videouppspelning: upp till 10 timmar
Uppspelning av ljud: upp till 100 timmar

Snabb laddning: upp till 7 timmars användning från bara 10 minuters laddning5
USB Type-C, laddning med 15 W

Trådlöst och plats

LTE kat. 6
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2 x 2 MIMO, dubbla band (2,4 GHz och 5,0 GHz)
Bluetooth 4.2
NFC
GPS, GLONASS
Digital kompass

Åtkomstpunkt (router) för 802.11 a/b/g/n/ac krävs för användning av Wi-Fi. Synkroniseringstjänster (som säkerhetskopiering) kräver ett Google-konto.

Sensorer

Fingerprint sensor (Nexus Imprint)
Sensorhubb för Android
Accelerometer
Gyroskop
Barometer
Närhetssensor
Omgivningsljussensor
Hallsensor

Nätverk

Mobilen är inte operatörslåst och fungerar på de flesta nät. Kontakta operatören för mer information.

Nordamerika:

GSM/EDGE: 850/900/1 800/1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
CDMA: BC0/1/10
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30
LTE (TDD): B41
CA DL: B2–B2, B2–B4, B2–B5, B2–B12, B2–B13, B2–B17, B2–B29, B4–B4, B4–B5, B4–B13, B4–B17, B4–B29, B41–B41

Verizon-kunder: Om SIM-kortet är nytt och det uppstår problem med att aktivera det provar du stänga av mobilen och sedan slå på den igen. Om detta inte fungerar ringer du Verizons kundtjänst på (800) 922-0204. Du behöver IMEI-numret som du hittar genom att öppna Inställningar > Om telefonen > Status > Information om IMEI-kod.

Övriga världen:

GSM/EDGE: 850/900/1 800/1 900 MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC0/1
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28
LTE (TDD): B38/B39/40/41
CA DL: B1–B5, B1–B8, B1–B19, B3–B3, B3–B5, B3–B7, B3–B8, B3–B19, B3–B20, B3–B28, B5–B7, B7–B7, B7–B20, B7–B28, B39–B39, B40–B40, B41–B41

Portar

Enkel USB Type-C™
Nano-SIM-kortplats
Hörlursuttag på 3,5 mm

Material

Anodiserat aluminium

Annat

Ljusavisering med RGB-LED

Obs!

1Slutgiltig upplösning kan vara lägre än 12,3 megapixlar.

2 Lagringsspecifikationerna avser kapacitet före formatering. Faktisk formaterad kapacitet blir mindre.

3Storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocessen.

4Batteriets faktiska prestanda varierar beroende på många olika faktorer, bland annat signalstyrka, nätverkskonfigurering, batteriets ålder, användningstemperatur, valda funktioner och enhetsinställningar, samt röst-, data- och appanvändningsmönster.

Testet utfördes av Huawei och Google med Nexus 6P-enheter och programvara före serietillverkning.

• Vid test av taltiden användes standardinställningar med Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat.
  • Vid test av taltiden användes standardinställningar med Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat.
  • Internettestet med Wi-Fi gjordes med flygplansläget aktiverat och Wi-Fi anslutet till en teståtkomstpunkt medan 20 populära webbplatser som cachelagrats på en lokal server lästes in. Enheten läste in en sida, väntade i 40 sekunder och läste sedan in en sida från nästa webbplats och så vidare.
  • Vid LTE-internettesterna var Wi-Fi inaktiverat och LTE aktiverat och samma metod användes som vid Wi-Fi-testerna.
  • Vid test av videouppspelningstiden användes en 10 minuter lång video med en upplösning på 1080 p. Den spelades upp om och om igen, i helskärm och med enheten i liggande läge. Enheten var i flygplansläge, automatisk ljusstyrka var inaktiverat och ljusstyrkan var inställd på 200 nit.
  • Vid test av ljuduppspelningen användes ett 3 minuter långt mp3-spår i 256-kbps som spelades lokalt, om och om igen. Enheten var i flygplansläge, automatisk ljusstyrka var inaktiverat och ljusstyrkan var inställd på 200 nit.

5Gäller endast optimerade Nexus-enheter, som Nexus 6P och Nexus 5X, när de laddas med den medföljande laddaren med USB Type-C 15 W (5 V/3 A). Batteriet måste vara nästan urladdat. Laddningshastigheten sjunker i takt med att batteriet laddas.

Alla påståenden om batteritid är ungefärliga och baseras på ett genomsnitt vid blandad användning, inklusive både aktiv användning och viloläge.

Nexus 6
Skärm

6-tumsskärm (1 440 x 2 560, 493 ppi)

Upplösning: QHD 1 440 x 2 560

Storlek 82,98 x 159,26 x 10,06 mm
Vikt 184 gram
Kameror

Frontkamera

• 2 megapixlar @ 1,4 µm pixlar

Bakåtvänd kamera

• 13 megapixlar med Optical Image Stabilization (OIS)
  • Dubbel LED-ringblixt
Minne  32, 64 GB; 3 GB RAM (faktisk formaterad kapacitet blir mindre)
Portar

Mikro-USB

Enkelt nano-SIM-kort

Hörlursuttag på 3,5 mm

CPU/GPU

Quad core Krait 450 CPU 2,7 GHz (Qualcomm Snapdragon 805 SOC)

Grafikprocessor: Adreno 420

Sensorer

Accelerometer

Gyroskop

Magnetometer

Närhetssensor

Omgivningsljussensor

Haptik

Halleffekt

Barometer

Trådlöst

Broadcom 802.11ac 2 x 2 (MIMO)

Bluetooth 4.1

Broadcom NFC-styrenhet

Nätverk och kompatibla operatörer

2G/3G/4G LTE

Kompatibel med ett antal olika operatörer, inklusive de som anges nedan. Tillgängligheten varierar mellan olika operatörer och återförsäljare. Kontakta den aktuella operatören för information.

Nordamerika:

T-Mobile, Sprint, AT&T, USC, Bell, Rogers, Telus, Telcel

Övriga världen:

Vodafone, CPW, Hutch, SFR, Electronic Partner, MSH, Orange ES, Vodafone ES, Vodafone IT, Vodafone NL, Optus, Claro

Anslutningar

Nordamerika:

• GSM 850/900/1 800/1 900 MHz
  • CDMA: Bandklass 0/1/10
  • WCDMA: Band: 1/2/4/5/8
  • LTE: Band: 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/41
  • CA DL: Band: B2–B13, B2–B17, B2–29, B4–B5, B4–B13, B4–B17, B4–B29

Övriga världen:

• GSM 850/900/1 800/1 900 MHz
  • CDMA: stöds inte
  • WCDMA: Band: 1/2/4/5/6/8/9/19
  • LTE: Band: 1/3/5/7/8/9/19/20/28/41
  • CA DL: B3–B5, B3–B8
Ljud

Stereohögtalare på framsidan

Stereoljudkontakt, 3,5 mm

Stöd för 3-mikrofon

Batteri

3 220 mAh icke-uttagbart batteri

Operativsystem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 5
Skärm
  • 4,95-tumsskärm, 1 920 x 1 080 pixlar (445 ppi)
  • IPS med full HD
  • Corning® Gorilla® Glass 3
Storlek 69,17 x 137,84 x 8,59 mm
Vikt 130 g
Kameror
  • Framåtvänd kamera med 1,3 megapixlar (framsida)
  • Bakåtvänd kamera med 8 megapixlar och optisk bildstabilisering
Minne
  • 16 GB eller 32 GB (faktisk formaterad kapacitet är mindre)
  • 2 GB RAM
Processorer
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800, 2,26 GHz
  • Grafikprocessor: Adreno 330, 450 MHz
Sensorer
  • GPS
  • Gyroskop
  • Accelerometer
  • Kompass
  • Närhetssensor/sensor för omgivningsljus
  • Tryck
  • Halleffekt
Nätverk

2G/3G/4G LTE

Nordamerika:

GSM 850/900/1 800/1 900 MHz

CDMA: Bandklass 0/1/10

WCDMA: Band 1/2/4/5/6/8/19

LTE: Band 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Övriga världen:

GSM 850/900/1 800/1 900 MHz

WCDMA: Band 1/2/4/5/6/8

LTE: Band: 1/3/5/7/8/20

Trådlöst
  • Wi-Fi med dubbelband (2,4 GHz/5 GHz) 802.11 a/b/g/n/ac
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0 LE
Portar och anslutningar
  • microUSB
  • SlimPort™-aktiverad
  • Stereohörlursuttag, 3,5 mm
  • Två mikrofoner
  • Keramisk strömbrytare och volymknapp
Ljud
  • Inbyggd högtalare
  • Stereoljudkontakt, 3,5 mm
Batteri
  • Icke-utbytbart batteri på 2 300 mAh
  • Vilolägestid: upp till 300 timmar
  • Samtalstid: upp till 17 timmar
  • Internetanvändningstid: upp till 8,5 timmar med Wi-Fi, upp till 7 timmar med LTE
  • Inbyggd trådlös laddning
Tjänst som stöds
  • Upplåst: Använd med operatörer som stöder nätverkstjänster för Nexus 5
  • Kompatibla operatörer: T-Mobile, Sprint, AT & T
Operativsystem Android 4.4 (KitKat)

Nexus 4
Skärm
  • 4,7 tum diagonalt
  • upplösning på 1280 x 768 bildpunkter (320 bildpunkter)
  • WXGA IPS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Storlek 133,9 x 68,7 x 9,1 mm
Vikt 139 g
Kameror
  • 8 megapixlar (huvudkamera)
  • 1,3 megapixlar (framsida)
Minne
  • 8 GB eller 16 GB (faktisk formaterad kapacitet är mindre)
  • 2 GB RAM
Processor Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro 1,5 GHz
Sensorer
  • Mikrofon
  • Accelerometer
  • Kompass
  • Omgivningsljus
  • Barometer
  • Gyroskop
  • GPS
Nätverk Olåst GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)
HSPA+ 42
Trådlöst
  • Kompatibilitet för trådlös laddning
  • Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth
Anslutningar
  • Mikro-USB
  • SlimPort HDMI
  • Hörlursuttag på 3,5 mm
Batteri
  • Icke-utbytbart batteri på 2 100 mAh
  • Standbytid: upp till 250 timmar
  • Taltid: upp till 10 timmar
  • Uppspelning av musik: upp till 40 timmar
  • Uppspelning av video: upp till 8 timmar
  • Surfa: upp till 7 timmar
OS Android 4.2 (Jelly Bean)

Surfplattor

Nexus 9
Skärm
  • 8,9-tums IPS LCD TFT
  • QXGA (2 048 x 1 536)
  • Bildformat 4:3
  • LED-indikator för svagt batteri
Storlek 153,68 x 228,25 x 7,95 mm
Vikt
  • ung. 425 g (Wi-Fi)
  • ung. 436 g (LTE)
Kameror

Frontkamera

• Frontkamera med 1,6 megapixlar, fast fokus och utan blixt
  • f/2,4, 26,1 mm brännvidd (motsvarande 35 mm)

Bakåtvänd kamera

• Bakre kamera med 8 megapixlar, autofokus och LED-blixt
  • f/2,4, 29,2 mm brännvidd (motsvarande 35 mm)
Minne (faktisk formaterad kapacitet blir mindre)
  • 2 GB RAM
  • 16/32 GB eMMC 4.51-lagring
Portar
  • En mikro-USB 2.0 för data/laddning via USB
  • Hörlursuttag på 3,5 mm
  • Dubbla framåtvända högtalare med HTC BoomSound™
  • Två mikrofoner
Processorer
  • 64-bitars NVIDIA Tegra K1 Dual Denver @ 2.3GHz
  • 192-kärnig Kepler-GPU
Sensorer
  • GNSS-stöd för GPS, GLONASS och Beidou
  • Gyroskop och accelerometer från Bosch
  • Magnetometer och sensor för halleffekt från AKM
  • Omgivningsljussensor från Capella
Trådlöst
  • 802.11ac 2x2 (MIMO)
  • Bluetooth 4.1
  • Broadcom NFC-styrenhet
Anslutningar

(LTE-modellen)

GSM med fyra band, CDMA, HSPA med fem band, 4G LTE

Ljud
  • Två framåtvända högtalare
  • Två mikrofoner, upptill/nedtill
Batteri

6 700 mAh icke uttagbart batteri

Specifikationer för laddare
  • Spänningsområde/frekvens: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
  • Likström: 5 V och 1,5 A
Operativsystem

Android 5.0 (Lollipop)

Nexus 7 (2013)
Skärm
  • 7,02" 1920 x 1200 HD-skärm (323 ppi)
  • 1 080 p HD IPS
  • Reptåligt Corning®-glas
Storlek 114 x 200 x 8,65 mm
Vikt 0,64 lbs (290 g)
Kamera
  • 1,2 megapixlar i frontkamera med fast fokus
  • 5 megapixlar i bakåtvänd kamera med autofokus
Ljud
  • Stereohögtalare
  • Fraunhofer Cingo™ – virtuellt surroundljud*
  • 3,5 mm ljudkontakt
Trådlöst
  • Dualband Wi-Fi (2,4 G/5 G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Minne
  • 16 eller 32 GB internminne (faktisk formaterad kapacitet är mindre)
  • 2 GB RAM
Portar
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Batteri
  • Icke-utbytbart batteri på 3 950 mAh
  • Upp till nio timmas aktiv användning
  • Inbyggd trådlös laddning (Qi-kompatibel)
Operativsystem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • Grafikprocessor: Adreno 320, 400 MHz
Sensorer
  • Accelerometer
  • GPS
  • Sensor för omgivningsljus
  • Kompass
  • Gyroskop

*Fraunhofer Cingo™-teknik för mobilt ljud. Besök www.fraunhofer-cingo.com om du vill veta mer.

Nexus 7 (LTE)

Skärm
  • 7,02" 1920 x 1200 HD-skärm (323 ppi)
  • 1 080 p HD IPS
  • Reptåligt Corning®-glas
Storlek 114 x 200 x 8,65 mm
Vikt 0,66 lbs (299 g)
Kamera
  • 1,2 megapixlar i frontkamera med fast fokus
  • 5 megapixlar i bakåtvänd kamera med autofokus
Ljud
  • Stereohögtalare
  • Fraunhofer Cingo™ – virtuellt surroundljud*
  • 3,5 mm ljudkontakt
Nätverk

2G/3G/4G LTE

Nordamerika och Japan:

GSM 850/900/1 800/1 900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Band: 1/2/4/5/8)

LTE: 700/850/1700/1800/1900/2100 MHz (Band: 1/2/3/4/5/13/17)

Övriga världen:

GSM 850/900/1 800/1 900 MHz

HSPA+: 850/900/1900/2100/AWS (1700/2100) MHz (Band: 1/2/4/5/8)

LTE: 800/850/1700/1800/1900/2100/2600 MHz (band: 1/2/3/4/5/7/20)

Trådlöst
  • Dualband Wi-Fi (2,4 G/5 G) 802.11 a/b/g/n
  • NFC (Android Beam)
  • Bluetooth 4.0
Minne
  • 32 GB internt lagringsutrymme (kapaciteten hos formaterade hårddiskar är mindre)
  • 2 GB RAM
Portar
  • Mikro-USB
  • SlimPort™
Batteri
  • Icke-utbytbart batteri på 3 950 mAh
  • Upp till nio timmas aktiv användning
  • Inbyggd trådlös laddning (Qi-kompatibel)
Operativsystem Android 4.3
Processor
  • CPU: Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, 1,5 GHz
  • Grafikprocessor: Adreno 320, 400 MHz
Sensorer
  • Accelerometer
  • GPS
  • Sensor för omgivningsljus
  • Kompass
  • Gyroskop

*Fraunhofer Cingo™-teknik för mobilt ljud. Besök www.fraunhofer-cingo.com om du vill veta mer.

Nexus 7 (2012)
Skärm
  • 7-tums HD-skärm 1 280 x 800 (216 bildpunkter per tum)
  • Bakgrundsbelyst IPS-skärm
  • Reptåligt Corning-glas
  • 1,2 mexapixlar i frontkamera
Storlek 198,5 × 120 × 10,45 mm
Vikt 340 g
Trådlöst
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
Minne
  • 8, 16 eller 32 GB internt lagringsutrymme
  • 1 GB RAM
USB Mikro-USB
Batteri Icke-utbytbart batteri på 4 325 mAh (upp till 10 timmars batteritid)
Operativsystem Android 4.1 (Jelly Bean)
Processor Quadcore Tegra 3-processor
Funktioner
  • Mikrofon
  • NFC (Android Beam)
  • Accelerometer
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroskop
Kompatibla filtyper
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 7 (32 GB + mobildata)

Skärm
  • 7-tums HD-skärm 1 280 x 800 (216 bildpunkter per tum)
  • Bakgrundsbelyst IPS-skärm
  • Reptåligt Corning(R)-glas
Storlek 198,5 × 120 × 10,45 mm
Vikt 347 g
Kamera 1,2 megapixlar i frontkamera
Trådlöst
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth
  • NFC (Android Beam)
Minne
  • 32 GB internt lagringsutrymme (kapaciteten hos formaterade hårddiskar är mindre)
  • 1 GB RAM
Sensorer
  • Mikrofon
  • NFC (Android Beam)
  • Accelerometer
  • GPS
  • Magnetometer
  • Gyroskop
USB Mikro-USB
Batteri Icke-utbytbart batteri på 4 325 mAh (upp till 10 timmars batteritid)
Operativsystem Android 4.1 (Jelly Bean)
Proces Quad-core NVIDIA® Tegra® 3
Nätverk

Olåst GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz)

HSPA+ 21

Kompatibla filtyper
  • DOC/DOCX/DOT/DOTX/RTF/TXT (Word)
  • XLS/XLSX/CSV (Excel)
  • PPT/PPTX/PPS/PPSX/POT/POTX (PowerPoint)
  • PDF

Nexus 10
Skärm
  • 10,055 tum 2 560 x 1 600 (300 ppi)
  • WQXGA, HD PLS
  • Corning® Gorilla® Glass 2
Storlek 263,9 x 177,6 x 8,9 mm
Vikt 603 g
Kameror
  • 5 MP (primär), 1080p video
  • 1,9 MP (front), 720p video
Minne
  • 16 GB eller 32 GB (faktisk formaterad kapacitet är mindre)
CPU/GPU
  • Processor: dubbelkärnig A15
  • GPU: Quad-core Mali T604
RAM 2 GB
Sensorer
  • Accelerometer
  • Kompass
  • Omgivningsljus
  • Gyroskop
  • Tryck
  • GPS
Trådlöst
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n (MIMO+HT40)
  • Bluetooth
  • Tvåsidig NFC (Android Beam)
Anslutningar
  • Mikro-USB
  • Micro HDMI
  • Hörlursuttag på 3,5 mm
Batteri
  • Icke-utbytbart litiumpolymerbatteri på 9 000 mAh
  • Musikuppspelning: upp till 90 timmar
  • Videouppspelning: upp till 9 timmar
  • Surfa: upp till 7 timmar
  • Standby: upp till 500 timmar
Operativsystem Android 4.2 (Jelly Bean)