Android-päivitykset Nexus-laitteilla

Alla on Nexus-laitteiden päivitys‑ ja tukikaudet.

Android-version päivitykset

Nexus-laitteet saavat Android-version päivitykset suoraan Googlelta.

Jos ostit laitteesi Google Storesta, se saa päivitykset tavallisesti kahden viikon kuluessa. Jos ostit laitteesi muualta, päivitysten saaminen voi kestää pidempään.

Nexus-laitteet saavat Android-versiopäivityksiä vähintään kahden vuoden ajan laitteen ensimmäisestä myyntipäivästä Google Storessa. Kun kaksi vuotta on kulunut, emme voi taata uusien päivitysten saatavuutta.

Tietoturvapäivitykset

Nexus-laitteiden tietoturvapäivitykset luetellaan julkisissa Android-tietoturvatiedotteissamme.

Nexus-laitteet saavat tietoturvapäivityksiä vähintään kolmen vuoden ajan laitteen ensimmäisestä myyntipäivästä Google Storessa tai 18 kuukauden ajan sen viimeisestä myyntipäivästä Google Storessa (näistä pidempää aikaa noudattaen). Tämän jälkeen emme voi taata uusien päivitysten saatavuutta.

Tuki puhelimitse tai verkossa

Nexus-laitteille tarjotaan käyttötukea puhelimitse tai verkossa vähintään niin kauan kuin laite saa tietoturvapäivityksiä. Tämän jälkeen emme voi taata tuen saatavuutta.

Päivitysten ja tuen vähimmäissaatavuusaika

Laite

Android-version päivityksen takaaminen päättyy

Tietoturvapäivitysten takaaminen päättyy

Puhelin- tai verkkotuen takaaminen päättyy

Nexus 6P

Syyskuu 2017

Marraskuu 2018

Marraskuu 2018

Nexus 5X

Syyskuu 2017

Marraskuu 2018

Marraskuu 2018

Nexus 9

Lokakuu 2016

Lokakuu 2017

Lokakuu 2017

Nexus 6

Lokakuu 2016

Lokakuu 2017

Lokakuu 2017

Nexus 5

Lokakuu 2015

Lokakuu 2016

Lokakuu 2016

Nexus 7 (2013)

Heinäkuu 2015

Elokuu 2016

Elokuu 2016

Nexus 4

Marraskuu 2014

Marraskuu 2015

Marraskuu 2015

Nexus 10

Marraskuu 2014

Marraskuu 2015

Marraskuu 2015

Nexus 7 (2012)

Kesäkuu 2014

Kesäkuu 2015

Kesäkuu 2015

Tämä sivu koskee Android-versiopäivityksiä, tietoturvapäivityksiä ja puhelimitse tai verkossa saatavaa tukea. Takuutietoihin voit tutustua takuukeskuksessamme.

Android-version tarkistaminen ja päivittäminen

Laitteen Android-versionumero ja tietoturvapäivityksen taso ovat nähtävissä Asetukset-sovelluksessa. Saat ilmoituksen, kun uusi päivitys on saatavilla. Voit myös etsiä päivityksiä manuaalisesti. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.