Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Bliv vist på andre flader i Nyheder

Brugerne kan få en organiseret brugeroplevelse med tophistorier, artikler, videoer og meget mere fra hele verden ved hjælp af Google Søgning. Google hjælper brugerne med at tilgå indhold fra en lang række udgivere på følgende måder.

Få flere oplysninger om, hvordan Google præsenterer nyheder på tværs af vores produkter og flader.

Tophistorier

"Tophistorier" er en sektion, der vises i Google Søgning, når vi registrerer, at en søgeforespørgsel er nyhedsorienteret. Vi matcher søgningen med relevant nyhedsindhold af høj kvalitet. "Tophistorier" indeholder artikler, der er relateret til søgningen, og et link til flere relaterede artikler på fanen Nyheder. Indholdet til denne funktion udvælges automatisk.

Fanen Nyheder i Søgning

Når brugerne søger efter nyheder, filtreres søgeresultaterne i Søgning på fanen Nyheder. Brugerne får vist indhold med relation til begivenheder i nyhederne. For at give en bredere kontekst viser fanen Nyheder flere artikler end en almindelig søgeforespørgsel.

Bliv vist i Tophistorier eller Nyheder

Udgivere tages automatisk i betragtning til "Tophistorier" eller fanen Nyheder i Søgning. De skal bare producere indhold af høj kvalitet og overholde indholdspolitikkerne for Google Nyheder.