Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Verkkoindeksoidun sisällön parhaat käytännöt

Täällä mainitut käytännöt koskevat julkaisijakeskuksen kautta lähetettyjä sivustoja, artikkelisivuja ja sisältötunnisteita.

Auta indeksointirobottiamme löytämään oikea sisältö sivustoltasi noudattamalla sivustokarttoja ja Uutiset-sivustokarttoja koskevia vinkkejämme. Tämä maksimoi mahdollisuutesi siihen, että sisältösi löydetään Google Uutisista.

Lue tästä verkkovastaavan blogipostauksesta, miten onnistut Google Uutisissa.

Alla on lisäresursseja sivustojen ja artikkelisivujen löydettävyyden parantamiseen: