Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Sisällön poistaminen Google Uutisista

Julkaisijat ja sivustojen omistajat voivat poistaa sisältöä, jossa on virheellisiä tietoja tai rikkinäisiä linkkejä. Ongelma johtuu yleensä uutislähteiden julkaisemasta virheellisestä sisällöstä tai viallisista Google Uutisten tietokonealgoritmeistä.

Sisällön poistaminen Google Uutisista

1. Poista sisältö sivustolta ja julkaise se uudelleen.

Vinkki: Jos et julkaissut sisältöä, ota suoraan yhteyttä sen julkaisijaan ja pyydä sen poistamista sivustolta. Pyydä julkaisijaa ottamaan yhteyttä tiimiimme.

Estä Google Uutisia indeksoimasta tätä sisältöä uudelleen robots.txt-merkinnällä.

Jos haluat poistaa sisällön kokonaan Google Uutisista, lue ohjeet tietojen poistamiseen Googlesta.

Tärkeää: Poistamisen jälkeen artikkelia ei voi enää indeksoida samassa URL-osoitteessa.

Ongelmasta ilmoittaminen

Jos Google Uutisissa näkyy edelleen virheellistä sisältöä, ilmoita siitä meille täällä. Ilmoita sisältöongelmasta mahdollisimman paljon tietoja, esimerkiksi Google Uutisissa näkyvä tarkka otsikko.

Poistamisessa voi kestää muutama päivä. Sisällön poistamiseen kuluva aika riippuu poistotavasta ja ongelman vakavuudesta.

Huomautus Google Uutisten lukijoille:

• Jos löydät Google Uutisista mielestäsi loukkaavaa tai virheellistä sisältöä, ota meihin yhteyttä.

• Jos et ole Google Uutisten hakemistossa olevan sivuston omistaja ja koet, että Google Uutisissa näytetty sisältö loukkaa tekijänoikeuksiasi, tutustu epäiltyjen tekijänoikeusloukkauksien käytäntöömme.

• Jos laillisia oikeuksiasi on mielestäsi loukattu, ilmoita asiasta.

Jos haluat nähdä yksilöidympää sisältöä, personoi uutisasetuksiasi.