Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Administrer din organisations indstillinger

Organisationsejere kan tilføje, slette eller omdøbe organisationer. De kan også flytte udgivelser mellem organisationer, som de ejer. Hvis du vil ændre andre indstillinger, skal du kontakte Google-supportteamet via denne formular.

Tip! Organisationens navn er ikke synligt for brugere af Google Nyheder.

Tilføj en ny organisation

Som ejer kan du oprette en ny organisation og medtage dens navn.

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Under "Flere valgmuligheder" skal du klikke på Administrer din udgivelse og din organisation og derefter Administrer organisationer, som du er en del af.
  3. Klik på Ny organisation.
  4. Angiv organisationsnavn.
  5. Klik på Tilføj .

Slet en eksisterende organisation

Hvis du vil slette en organisation, skal du først slette dens udgivelser og udgiverkonti.

Få flere oplysninger om, hvordan du sletter en udgivelse og en udgiverkonto.

Hvis du vil fjerne dine oplysninger og dit indhold permanent fra Publisher Center i Google Nyheder og Google Nyheder-appen, skal du klikke på Slet for den eksisterende organisation.

Flyt en udgivelse til en anden organisation

Som organisationsejer kan du flytte en udgivelse til en anden eksisterende organisation, som du ejer. Din status i Google Nyheder skal være angivet som "Kladde", før du kan flytte en udgivelse mellem organisationer.

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på udgivelsesmenuen og derefter indstillingerne for udgivelsen .
  3. Klik på Flyt udgivelsen under "Handlinger".
  4. Vælg den organisation, som udgivelsen skal overføres til, i pop op-vinduet.
  5. klik på Flyt.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.