We hebben onlangs een update aangekondigd voor de publicatiepagina's. Je leest hier meer informatie.

Een gepersonaliseerde feedsectie maken

Google Nieuws verzamelt content op basis van de interesses en het leesgedrag van lezers. Uitgevers kunnen deze content toevoegen aan hun gepersonaliseerde feedsectie.

Ga als volgt te werk om je eigen feedsectie te maken:

1. Open het Uitgeverscentrum.
  2. Selecteer je publicatie.
  3. Klik op Google Nieuws.
  4. Klik na de eerste instelling op Bewerken.
  5. Klik in het navigatiemenu op Contentinstellingen en dan Nieuwe sectie.
  6. Selecteer Gepersonaliseerde feed in het dropdownmenu.
  7. Voeg onder Sectietitel de naam van de sectie toe.
  8. Selecteer onder Toegang bekijken het toegangsniveau om te bepalen wie welke sectie kan vinden.
    • In het dropdownmenu worden alle beschikbare opties weergegeven.

Tip: Klik op Toevoegen om de gepersonaliseerde feedsectie aan je publicatie toe te voegen.

Meer informatie over toegangsgroepen.