Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Administrer dine brugeres adgang

Udgivere kan føje brugere til deres organisation eller udgivelse og administrere brugernes adgangsniveauer i Publisher Center.

Typer af adgangsniveauer

Med forskellige adgangsniveauer kan du styre, hvem der kan foretage bestemte handlinger i din organisation eller udgivelse.

Organisationsadgang

Opret Rediger Se Slet Flyt udgivelser
Ejer Ja Ja Ja Ja Ja
Redaktør Nej Ja Ja Nej Ja
Læser Nej Nej Ja Nej Nej

Vigtigt! Et adgangsniveau for organisationen giver det samme adgangsniveau for alle de udgivelser, der tilhører organisationen.

Adgang til udgivelse

Opret Rediger Se Slet Administrer paneler under Udvalgte
Ejer Nej Ja Ja Ja Ja
Redaktør Ja Ja Ja Ja Ja
Redaktør i Udvalgte Nej Nej Ja Nej Ja
Læser Nej Nej Ja Nej Nej

Tilføj en bruger

Vigtigt! Brugeradgang kræver en mailadresse, der er knyttet til en administreret Google-konto som f.eks. en Google Workspace- eller Google Cloud Identity-konto.

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Under "Flere valgmuligheder" skal du klikke på Administrer din udgivelse og din organisation og derefter Administrer brugertilladelser for din organisation.
  3. Vælg den organisation eller udgivelse, du vil administrere.
  4. Klik på Tilføj bruger.
  5. Angiv brugerens mailadresse.
  6. Vælg det adgangsniveau, du vil give den pågældende bruger.
  7. Klik på Tilføj og derefter Gem.

Rediger en brugers adgangsniveau

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Under "Flere valgmuligheder" skal du klikke på Administrer din udgivelse og din organisation og derefter Administrer brugertilladelser for din organisation.
  3. Vælg den organisation eller udgivelse, du vil administrere.
  4. Klik på menupilen ud for brugerens adgangsniveau.
  5. Rediger adgangsniveauet.

Fjern en brugers adgang

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Under "Flere valgmuligheder" skal du klikke på Administrer din udgivelse og din organisation og derefter Administrer brugertilladelser for din organisation.
  3. Vælg den organisation eller udgivelse, du vil administrere.
  4. Klik på Fjern til højre for den bruger, som du vil fjerne adgangen for.

Adgang til Publisher Center: Almindelige problemer

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.