Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Reaktioiden lisääminen viesteihin

Voit tehdä viestittelystä visuaalisempaa ja leikkisämpää reagoimalla viesteihin hymynaaman tai jonkin muun emojin avulla.

Reaktioiden käytön aloittaminen

Tärkeää: Jos haluat käyttää reaktioita Google Messagesissa, sinun on yhdistettävä Google Messages ‑tilisi Android-laitteeseen.

Reaktion lisääminen

1. Kosketa viestiä pitkään.
  2. Valitse haluamasi emoji.
Vinkki: Voit lisätä reaktion tietokoneella viemällä hiiren viestin päälle. Klikkaa Reaktiot Reactionsja sitten Valitse reaktio.

Reaktion muuttaminen

Tärkeää: Voit muuttaa vain omia reaktioitasi.

1. Kosketa pitkään viestiä, johon reagoit.
  2. Valitse uusi reaktio.

Reaktion poistaminen

Tärkeää: Voit poistaa vain omia reaktioitasi.

1. Kosketa pitkään viestiä, johon reagoit.
  2. Napauta korostettua reaktiota.

Reaktion lähettäjän tarkistaminen

Ryhmäkeskustelussa kaikki osallistujat voivat lisätä viestiin reaktion. Kun napautat emojiryhmää, näet, ketkä ovat lisänneet reaktioita.

Animoitujen reaktioiden laittaminen pois päältä

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset.
  2. Valitse Saavutettavuus ja sitten Väri ja liike.
  3. Laita Poista animaatiot päälle.

iPhone-reaktioiden näyttäminen tekstiviesteinä

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa englanniksi lähetetyissä tekstiviesteissä.

Kun iOS-käyttäjä reagoi viestiin, emoji näkyy viestin alla. Jos haluat saada reaktiot tekstiviesteinä, laita emojireagointi pois päältä.

Emoji-ominaisuus toimii vain, kun iOS-käyttäjä reagoi tekstiviesteihin. Se ei siis ole käytössä kuvissa tai muissa tiedostotyypeissä.

1. Avaa Google Messages .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuva ja sitten Viestiasetukset ja sitten Lisäasetukset.
  3. Laita iPhone-reaktioiden näyttäminen emojina pois päältä.