Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Google-tilin profiilin käyttöönotto Google Messagesissa

Kun luot tai otat käyttöön Google-tilin profiilikuvan Google Messagesissa, nimesi tai nimikirjaimesi ja profiilikuvasi näkyvät käyttäjille, joilla on puhelinnumerosi. Tiedot jaetaan myös keskusteluissa. Lue lisää Google Messagesista.

Profiilin jakaminen

Kun avaat Google Messages ‐sovelluksen ja kirjaudut sisään Google-tilillä, voit jakaa Google-tilisi profiilin kaikille, jolla on puhelinnumerosi.

Profiilin jakamisen laittaminen päälle tai pois päältä Google Messagesissa
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Napauta Messages-asetukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Profiilin löydettävyys.
  4. Laita Profiilin jakaminen päälle tai pois päältä.
Nimen ja profiilikuvan valitseminen
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Napauta Messages-asetukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Profiilin löydettävyys.
  4. Napauta Vaihda.
  5. Valitse listalta, miten haluat nimesi ja profiilikuvasi näkyvän.
    • Jos et halua käyttää listassa olevaa nimeä, siirry Google-tilillä kohtaan Henkilökohtaiset tiedot. Muokkaa sitten henkilökohtaisia tietoja.
  6. Valitse OK.
Profiilikuvan päivittäminen
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Napauta Google-tilisivulta profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Muuta.
  4. Valitse kuva, jonka haluat lisätä.
    • Voit myös muokata tai rajata kuvaa.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Jos haluat päivittää profiilikuvan kaikissa Googlen palveluissa, valitse Tallenna profiilikuvana.
  7. Kun olet lisännyt profiilikuvan, napauta Takaisin .

Vinkki: Jos haluat valita kuvan toisesta sijainnista, käytä yläreunan välilehtiä.

Google-tilin profiilin ylläpito

Voit muuttaa Google-tilin profiilia ja valita, mitä tietoja jaat muille.

Profiilin löydettävyyden ylläpito Google Messagesissa
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Valitse Messages-asetukset ja sitten Profiilin löydettävyys.
  4. Laita Profiilin löydettävyys päälle tai pois päältä.
  5. Napauta profiilitietojen vierestä Muokkaa Muokkaa.
Profiilikuvan ylläpito Google-tilillä
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa.
  3. Valitse Ylläpidä Google-tiliäsi.
Puhelinnumeron linkityksen poistaminen edellisen omistajan profiilista
Jos olet äskettäin saanut uuden puhelinnumeron, Google Messagesissa voi näkyä edellisen omistajan nimi ja kuva. Omat tiedot on helppo tuoda näkyviin.

Vaihe 1: Lisää uusi puhelinnumero Google-tilille

1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com/phone.
  2. Tarkista, näkyykö puhelinnumero Google-tilillä.
  3. Jos se ei näy, siirry osoitteeseen myaccount.google.com/profile.
    1. Napauta Lisää yhteystiedot.
    2. Valitse Lisää puhelinnumero.
    3. Tee tekstiviestivahvistus pyydettäessä.

Vaihe 2 (pyydettäessä): Vahvista puhelinnumero

1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com/phone.
  2. Valitse puhelinnumero.
  3. Laita Parempi jakaminen Googlessa päälle.
  4. Viimeistele tekstiviestivahvistus.
  5. Kun olet vahvistanut puhelinnumeron, edellisen omistajan Google-tilin nimi ja kuva poistuvat.

Vinkki: Jos haluat, että puhelinnumerosi tietävät käyttäjät näkevät nimesi ja kuvasi, laita Anna muiden löytää sinut puhelinnumeron perusteella päälle.

Lue lisää muille näkyvistä tiedoista Googlen palveluissa.

Yhteystiedon luominen keskustelusta

Tärkeää: Jos Google ei voi vahvistaa lähettäjän henkilöllisyyttä, lähettäjän nimen vieressä näkyy aaltoviiva .

1. Avaa tallennettavalta yhteystiedolta tullut viesti.
  2. Valitse "Tallennetaanko yhteystieto?" ‐kehotteesta Lisää yhteystieto.
    • Voit myös muokata esitäytettyjä yhteystietoja.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.

Uuden keskustelun aloittaminen Google-tilin profiilista

1. Avaa Google Messages .
  2. Aloita uusi keskustelu napauttamalla oikeasta alakulmasta Aloita chat.