Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Viestien luonnosteleminen Magic Composella

Magic Compose on kokeellinen ominaisuus Google Messages ‑sovelluksessa. Se luo viestiesi kontekstiin sopivia tyyliteltyjä vastausehdotuksia hyödyntämällä Googlen generatiivista tekoälyteknologiaa.

Magic Compose antaa ehdotuksia keskustelun aloittamiseen tai siihen vastaamiseen. Se voi myös kirjoittaa viestiluonnoksen uudelleen eri tyyleillä.

Magic Composen betaversio on saatavilla rajoitetusti tällä hetkellä. Tutustu tarkemmin kelpoisuusvaatimuksiin.

Magic Compose in Messages

Magic Composen laittaminen päälle

1. Avaa Google Messages Android-puhelimella.
  2. Avaa tai aloita keskustelu.
  3. Napauta Viestiehdotukset .
    • Laita Magic Compose päälle napauttamalla Kokeile.
    • Pidä Magic Compose pois päältä napauttamalla Ei kiitos.

Näytä viestiehdotuksia

Viestin kirjoittamisen aikana Magic Compose näyttää keskustelun kontekstiin sopivia ehdotuksia hyödyntämällä generatiivista tekoälyä.

1. Avaa Google Messages Android-puhelimella.
  2. Avaa tai aloita keskustelu.
    • Vinkki: Varmista, että viestin tekstikentässä lukee "viesti".
  3. Napauta Viestiehdotukset .
  4. Valitse ehdotus napauttamalla.
    • Valinnainen: Muokkaa viestiä.
  5. Kun olet valmis lähettämään viestin, valitse Lähetä Lähetä.

Viestin uudelleenkirjoitusehdotukset

Tärkeää:

• Google One Premium ‐jäsenet saavat ensimmäisten joukossa pääsyn Google Messagesin betatestausohjelmaan, kun lisää paikkoja tulee saataville.
  • Tällä hetkellä ominaisuus
    • on 18 vuotta täyttäneiden käytettävissä
    • on saatavilla Android-puhelimilla vain englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi ja koreaksi
    • ei ole saatavilla kaikissa maissa
    • ei ole saatavilla Android Go ‑puhelimissa.
  • Jos haluat käyttää ominaisuutta Google Messagesissa, tee näin:
    • Kirjaudu Google-tilille Google Messagesissa.

Magic Compose voi kirjoittaa luonnoksesi uudelleen käyttämällä valitsemasi tyylin mukaisia ehdotuksia.

1. Avaa Google Messages Android-puhelimella.
  2. Käytä viestiehdotusta tai kirjoita viesti.
  3. Näytä tyylivaihtoehdot valitsemalla Uudelleenkirjoituksen ehdotukset .
  4. Näytä uudelleenkirjoituksen ehdotukset napauttamalla tyyliä.
  5. Valitse ehdotus, jota haluat käyttää.
    • Valinnainen: Muokkaa viestiä
  6. Napauta Lähetä Lähetä.

Vinkkejä:

• Saat lisää tyylivaihtoehtoja pyyhkäisemällä vasemmalle.
  • Magic Composessa on valittavissa seitsemän eri tyyliä: Remix, Innostunut, Rento, Shakespeare, Lyyrinen, Muodollinen ja Lyhyt.

Miten dataa käytetään

Tärkeää: Datan käytöstä voidaan veloittaa käyttäessäsi Magic Composea. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Google ei tallenna viestejä eikä käytä niitä koneoppimismallien kehittämiseen. Jos käytät Magic Composea avoimessa betaversiossa:

• Googlen palvelimille lähetetään enintään 20 edellistä viestiä (myös emojit, reaktiot ja URL-osoitteet), ja niitä käytetään ehdotusten tekemiseen keskusteluissasi.
  • Googlen palvelimille ei lähetetä liitteitä sisältäviä viestejä, ääniviestejä eikä kuvia, mutta kuvatekstejä ja ääniviestien transkriptioita voidaan lähettää.

Keskustelujen yksityisyys

Jos käytössä on Pixel 8 Pro tai Samsung S24, Magic Compose toimii laitepohjaisella Gemini Nano ‐mallilla:

• Data käsitellään puhelimella poistumatta laitteelta, eikä viestejä lähetetä Googlelle.
  • Malli luo viestiehdotuksia 20 edellisen viestin pohjalta.
  • Malli luo uudelleenkirjoitusehdotuksia eri tyyleillä viestiluonnoksen pohjalta.

Muilla laitteilla Magic Compose luo valitun tyylin mukaisia uudelleenkirjoitusehdotuksia lähettämällä yhden viestiluonnoksen Googlen palvelimille. Tämän jälkeen Google poistaa viestin palvelimiltaan. Kun Magic Compose ei ole käytössä, viestejä ei lähetetä Googlelle.