Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Tietoja epäilyttäviä viestejä koskevista ilmoituksista

Epäilyttäviä viestejä koskevat ilmoitukset varoittavat sinua, kun saamasi viesti muistuttaa viestejä, joilla on varastettu henkilökohtaisia tietoja. Ilmoitukset toimivat kaikkialla puhelimessasi, ja suositut viestisovellukset tukevat niitä.

Toiminta

Puhelimesi käsittelee ja suojaa viestisisällön yksityisesti ja täysin laitepohjaisesti. Viestejäsi ei lähetetä palvelimelle. Viestejäsi ei jaeta sovelluksille, sivustoille tai yrityksille, Google mukaan lukien.

Epäilyttävistä viesteistä ilmoittaminen

Kun epäilyttävä viesti havaitaan, saat varoitusviestin. Voit auttaa suojaamaan muita vahvistamalla Googlelle, että viesti on epäilyttävä. Tee se napauttamalla Ilmoita. Kun teet viestistä ilmoituksen, viestin teksti jaetaan Googlelle ja tallennetaan. Jos lähettäjä ei ole yhteystiedoissasi, lähettäjän tunniste jaetaan. Tekemääsi ilmoitusta ei yhdistetä nimeesi, puhelinnumeroosi tai muihin sinuun liittyviin tunnisteisiin.

Epäilyttäviä viestejä koskevien ilmoitusten laittaminen pois päältä

Voit laittaa epäilyttäviä viestejä koskevat ilmoitukset pois päältä milloin tahansa asetuksista:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Suojaus ja sitten Lisäasetukset.
  3. Valitse Ilmoitukset epäilyttävistä viesteistä. Sinun on ehkä valittava henkilökohtainen profiilisi tai työprofiilisi.
  4. Laita "Näytä ilmoitukset" pois päältä.