Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaskeskus-tilin linkittäminen kolmannen osapuolen alustalle

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa Kauppiaskeskus-tilin ja kolmannen osapuolen alustan linkittämisestä uudessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Saatat tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen alustan kanssa tuotteiden esittämiseksi, mainostamiseksi ja myymiseksi Googlen eri palveluissa. Linkittäminen yhdistää Kauppiaskeskus-tilin kolmannen osapuolen alustalla ylläpidettävälle tilille. Näin voimme tarjota parempia palveluita sinulle ja linkitetylle alustalle.

Ohjeet

Tilien linkittäminen

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi ja klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  3. Klikkaa "Kumppanit ja alustat" ‐välilehteä.
  4. Klikkaa Linkitä-painiketta valitaksesi alustan, jonka haluat linkittää Kauppiaskeskus-tilillesi.
  5. Klikkaa Linkitä tilit ja seuraa ohjeita.
  6. Tarkista Tila-sarakkeesta, onko tilit linkitetty.

Linkityksen poistaminen

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi ja klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  3. Klikkaa "Kumppanit ja alustat" ‐välilehteä.
  4. Valitse Toiminto-sarakkeesta Hallinnoi.
  5. Valitse Poista linkitys.
Huom. Saat ohjeet kuljetusyhtiön tilin integrointiin ja palautuslappujen luomiseen klikkaamalla tästä.