Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tarjoustunnus [promotion_id]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tarjouksia hyödyntävät jälleenmyyjät voivat käyttää tarjoustunnus [promotion_id] ‑määritettä tuotteiden yhdistämiseksi tarjouksiin sekä tuote- että tarjoustiedoissa.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Ei saatavilla maksuttomille listauksille

Jos olet lisännyt tarjoukseen kuuluvat tuotteet [product_applicability] ‑määritteen arvoksi specific_products, voit käyttää tarjoustunnus [promotion_id] ‑määritettä sekä tuote- että tarjoustiedoissa tuotteen yhdistämiseksi tiettyyn tarjoukseen.

Tarjoustunnuksen määritteen käyttäminen auttaa Googlea ymmärtämään, mihin tuotteisiin liittyy tarjouksia. Näin tarjoukset näkyvät asianmukaisesti.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi

Unicode-merkit (suositus: vain ASCII): aakkosnumeeriset merkit, alaviivat ja ajatusviivat

Rajoitukset

1–50 merkkiä

Toistuva kenttä

Enintään 10 kertaa

Tiedostomuoto

Esimerkkiarvo

Tekstisyötteet

tbby123_us

XML-syötteet

<g:promotion_id>tbby123_us</g:promotion_id>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää tarjoustunnuksen määrite tietyille mainoskampanjan tuotteille, jos tarjouksessa on käytössä tarjoukseen kuuluvat tuotteet [product_applicability] ‑määrite, jonka arvoksi on asetettu specific_products. Jos tarjouksessa käytetään tarjoukseen kuuluvien tuotteiden määritettä ja sen arvoksi on määritetty all_products, tarjoustunnus [promotion_id] ‑määritettä ei tarvita, koska tarjous koskee kaikkia tuotteitasi.
  • Käytä kaikissa tarjouksissa yksilöllistä tunnusta. Tunnuksen ansiosta Google ja sinä voitte erottaa tarjoukset toisistaan.
  • Käytä tarjouksissa vakiintuneita tunnuksia. Kun olet määrittänyt tarjoukselle tunnuksen, älä muuta sitä. Valitsemasi tunnus on tarjouksen tunniste, ja sitä käytetään tuotteen tuloshistorian seuraamiseen Kauppiaskeskuksessa ja Google Adsissa. Jos muutat tunnusta, mainoksesi ja sen historia korvataan.
  • Älä käytä tai kierrätä samaa tunnusta eri tarjouksissa. Esimerkki:
    • Älä käytä tunnusta uudelleen eri tarjouksissa samassa kohdemaassa tai ‑kielessä.
    • Älä kierrätä vanhaa tunnusta uusissa tarjouksissa. Vaikka tarjous ei ole enää voimassa, älä käytä sen tunnusta muissa tarjouksissa. Määritä uudelle tarjoukselle yksilöllinen tunnus.
  • Älä käytä välilyöntejä. Peräkkäiset välilyönnit ja tunnuksen edessä tai jäljessä olevat välilyönnit poistetaan automaattisesti.
  • Tee tunnuksesta yksilöllinen käyttämällä tarvittaessa eri kirjainkokoa. Tulkitsemme esimerkiksi tunnukset "abc123" ja "ABC123" eri tarjouksiksi.
  • Älä käytä symboleja, kuten % tai !.
  • Älä käytä virheellisiä Unicode-merkkejä. Näitä merkkejä syntyy tyypillisesti tiedoston koodausprosessin aikana. Voit välttää ne käyttämällä UTF-8-koodausta. Voit estää koodausongelmat lähettämällä tiedostot pakatussa muodossa. Esimerkkejä virheellisistä Unicode-merkeistä:
    • ohjausmerkit (esimerkiksi U+200D)
    • funktiomerkit
    • yksityisen käyttöalueen merkit
    • sijaismerkit
    • käyttämättömät koodipisteet.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Yhdistä tuote useampaan tarjoukseen lisäämällä tarjoustunnus [promotion_id] ‑määrite enintään 10 kertaa tuotetta kohden.

Esimerkkejä

Tarjous koskee tiettyjä tuotteita

Käytä tarjoustunnus [promotion_id] ‑määritteelle samaa arvoa sekä tuote- että tarjoustiedoissa, kun tarjous liittyy tuotteeseen.

Tarjous koskee kaikkia tuotteita

Älä käytä tarjoustunnus [promotion_id] ‑määritettä, koska tarjouksesi koskee kaikkia tuotteita.

Syötteen tyyppi Tarjouksen tiedot
Tarjous Maksuton toimitus
Tarjoukseen kuuluvat tuotteet [product_applicability] all_products
Tarjoustunnus [promotion_id]

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – pieni
Tarjoustunnus [promotion_id] Ei mitään, koska tarjous koskee kaikkia tuotteita

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – suuri
Tarjoustunnus [promotion_id]