Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiasarvosteluihin liittyvät ongelmat Kauppiaskeskuksessa

Virheet ja varoitukset

Näet kauppiasarvosteluistasi löytyneet ongelmat Kauppiaskeskuksesta. Arvosteluongelmien yhteydessä olevista lisätietolinkeistä saat ohjeita niiden ratkaisemiseen. Katso Googlen kauppiasarvostelusyötteiden XML-skeemasta yleiset ohjeet syötteen oikeaan muotoiluun.

Virhe: Tämä viittaa arvosteluihin, joiden käsittely epäonnistui ja joita ei voi käyttää. Varmista, että arvostelu on muotoiltu oikein kauppiasarviota koskevan Googlen kauppiasarvostelusyötteiden XML-skeeman mukaisesti ja tutustu ohjelmakäytäntöihin.

Varoitus: Tämä viittaa arvostelun laatuun liittyviin ongelmiin. Paranna arvostelun laatua varmistamalla, että arvostelu on muotoiltu oikein ja sisältää kaiken olennaisen tiedon.

Virheet

Kauppiastunnus puuttuu

Kauppias ei ole lisännyt merchant id ‐määritteelle tunnusarvoa. Tämä arvo on ilmoitettava kaikille kauppiaille, ja sen pitää olla yksilöllinen ja pysyvästi kyseisen kauppiaan käytössä. Katso kauppiasarvostelujen XML-skeemasta esimerkki ja ohjeet tämän määritteen muotoiluun.

create_timestamp puuttuu

Arvostelulla ei ole arvoa create_timestamp-määritteelle. Tämä arvo pitää olla kaikilla arvosteluilla, ja sen on vastattava aikaa ja päivämäärää, jolloin käyttäjä jätti arvostelun. Arvon täytyy pysyä muuttumattomana. Katso kauppiasarvostelujen XML-skeemasta esimerkki ja ohjeet tämän määritteen muotoiluun.

country_code puuttuu

Arvostelulla ei ole country_code-määritteen arvoa. Tämä arvo pitää olla kaikilla arvosteluilla. Sen tulisi vastata tuotteen toimitusmaata tai palvelun toteuttamismaata, jos ne ovat tiedossa. Muussa tapauksessa käytä maata, jossa arvostelija oli arvostelun luontihetkellä. Maatunnus pitää ilmoittaa ISO 3166-1 alpha-2 ‑muodossa. Katso kauppiasarvostelujen XML-skeemasta esimerkki ja ohjeet tämän määritteen muotoiluun.