Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Toimitusasetusten valitseminen (Shopify-käyttäjät)

Tämä artikkeli on tarkoitettu Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen käyttäjille
Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa toimitusasetusten valinnasta (Shopify-käyttäjille) Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Toimitustiedot on ilmoitettava, jotta tuotteesi voivat näkyä Googlessa. Niistä on hyötyä myös asiakkaille. Tuotteiden toimitusmaasta riippuen sinun on ehkä määritettävä toimitushinnat Google Kauppiaskeskuksen vaatimusten täyttämiseksi.

Tästä artikkelista saat ohjeet toimitusasetusten valintaan. Lue lisää toimitusprosessin optimoinnista toimitusten parhaita käytäntöjä käsittelevästä artikkelista.

Sisällys

Hyödyt

• Vähennä ostoskoriin jättämistä: Toimitusnopeus ja toimituskulut ovat yleisimmät syyt siihen, miksi asiakkaat hylkäävät tuotteet ostoskorissa. Kun toimitustiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkansa, voit vähentää hylättyjen tilausten määrää ja parantaa konversioprosenttia.
  • Paranna klikkausprosenttia: Asiakkaille toimitus on yksi tärkeimmistä verkko-ostoksiin vaikuttavista tekijöistä. Kun pidät toimitustiedot ajan tasalla, voit saada potentiaalista asiakkailta enemmän klikkauksia ja muita osoituksia kiinnostuksesta. Näin voit parantaa näkyvyyttäsi verkossa.
  • Paranna asiakkaiden luottamusta Arvostettu kauppias ‐merkillä: Toimituskulut on yksi tärkeimmistä kriteereistä asiakkaiden luottamuksen ansaitsemisessa ja "Arvostettu kauppias" ‐merkin saamisessa.
  • Houkuttele enemmän asiakkaita ja vahvista luottamusta: Kun toimitukset ovat sujuvia ja luotettavia, asiakkaiden luottamus vahvistuu, mikä kannustaa heitä ostamaan lisää.

Ohjeet

Kun käytät Shopifyn Google & YouTube ‐sovellusta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa toimitustietojen lisäämiseen ja synkronointiin. Useimmille Shopify-käyttäjille suositellaan alla ensimmäiseksi kuvattua tapaa, ja se on järkevä valinta etenkin silloin, kun toimitusasetukset ovat yksinkertaiset.

Tapa 1: Lisää toimitusasetukset Shopifyhin

Voit luoda toimitusstrategian, joka sisältää toimitustavan, paikallisen toimituksen sekä paikallisen noudon. Jos yritykselläsi on useita toimipisteitä, voit lisätä toimitushinnat kullekin toimipisteelle niiden toimitusprofiilien kautta. Näin voit hallita toimituskuluja paremmin. Jos haluat tarjota asiakkaille paikallisen toimitustavan, ota käyttöön nouto tai paikallinen toimitus.

Lue lisää toimitusasetusten valinnasta ja hallinnoimisesta Shopifyssa.

Tarkista aina, että Shopifyn toimitusasetukset pitävät paikkansa. Varmista sitten, että kaikki toimitusasetukset synkronoidaan Kauppiaskeskukseen.

Huom. Vain yleisen toimitusprofiilin toimitushinnat voi synkronoida Google Kauppiaskeskukseen. Jos käytät yksilöityjä toimitusprofiileja, hinnat synkronoituvat Google Kauppiaskeskukseen väärin, mikä aiheuttaa virheitä. Lue lisää toimitusprofiileista toimitushintojen lisäämistä käsittelevästä artikkelista.

Jos olet lisännyt toimitusalueen maalle, johon toimitat tuotteita, voit importoida toimitusasetukset automaattisesti kaupastasi.

Toimitusasetusten synkronointi Kauppiaskeskukseen

1. Klikkaa Google & YouTube ‑sovelluksesta Settings (Asetukset).
  2. Mene kohtaan Your product feed settings (Omat tuotesyöteasetukset) ja klikkaa Shipping settings (Toimitusasetukset) ‑kohdan vierestä Manage (Muokkaa).
  3. Valitse Manage shipping settings (Muokkaa toimitusasetuksia) ‑sivulta Automatically import shipping information (Importoi toimitustiedot automaattisesti).

Aina kun kauppasi toimitusasetuksia päivitetään, muutokset importoidaan automaattisesti uudelleen Google Kauppiaskeskukseen.

Lue lisää maksuttoman ja nopean toimituksen käyttöönotosta Shopifyssa toimituksen parhaita käytäntöjä käsittelevästä artikkelista.

Tapa 2: Lisää toimitusasetukset Kauppiaskeskukseen

Tämä vaihtoehto sopii Shopify-käyttäjille, joilla on edistyneempiä tai mukautettuja toimitusasetuksia.

Lisää tilitason kuljetuspalvelut manuaalisesti Kauppiaskeskuksen toimitusasetuksista. Jos haluat lisätä toimituskulut ja ‑ajat tuotekohtaisesti, käytä sen sijaan toimitus [shipping] ‑määritettä. Kun valitset tilitason toimitusasetuksia, sinun on määritettävä kuljetuspalvelu Kauppiaskeskuksessa tai Shipping Settings APIn kautta. Voit valita jokaiselle kuljetuspalvelulle useita asetuksia, kuten toimituskulut ja ‑ajan sekä juhlapyhien toimituksen takarajan.

Kauppiaskeskuksessa on lisäasetuksia, kuten tilausten vähimmäisarvot, toimitushintataulukot, monimutkaisten toimitustilanteiden alitaulukot, kuljetusyhtiön laskemat hinnat sekä mahdollisuus yhdistää kolmannen osapuolen kumppaneiden toimitusdata.

Lue lisää toimitusasetuksista.

Vinkki: Kauppiaskeskukseen lisäämiesi toimituskulujen on vastattava Shopify-kaupassa veloittamiasi toimituskuluja. Jos et pysty lisäämään toimituskuluja tarkalleen, arvioi luvut yläkanttiin Kauppiaskeskuksessa. Muista, että asiakkaat ottavat kulut ja toimitusnopeuden huomioon päättäessään, klikkaavatko he tuotetta.

Lue lisää maksuttoman ja nopean toimituksen käyttöönotosta Kauppiaskeskuksessa toimituksen parhaita käytäntöjä käsittelevästä artikkelista.