Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

YouTube Shoppingin käytännöt

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Taatakseen positiivisen ja turvallisen kokemuksen asiakkailleen Google edellyttää kaikkien sovellettavien lakien ja säädösten sekä maksuttomien listausten käytäntöjen ja kauppakäytäntöjen noudattamista. On tärkeää, että perehdyt näihin vaatimuksiin ja olet selvillä niihin tehdyistä muutoksista maassa, jossa yrityksesi toimii ja kaikkialla, missä YouTube Shopping ‑tarjoukset näkyvät. Jos havaitsemme, että sisältösi rikkoo näitä vaatimuksia, saatamme estää sen näkymisen. Toistuvat tai vakavat rikkomukset saattavat johtaa siihen, ettet voi enää mainostaa tai myydä tuotteitasi Googlen alustoilla.

YouTube Shopping ‑sisältö, jota ei tueta

Edellä mainittujen rajoitusten lisäksi tietyt tuotteet ja palvelut ovat kiellettyjä YouTube Shoppingissa. Varmista, etteivät tuotteesi kuulu kunnostettujen tai käytettyjen tuotteiden kategoriaan. Lue lisää kunto [condition] ‑määritteestä.