Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kaupan laatu ‑ohjelma

Tämä artikkeli on tarkoitettu Shopifyn Google & YouTube ‑sovelluksen käyttäjille

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kaupan laatu ‑ohjelmassa palkitaan yrityksiä, jotka tarjoavat erinomaisia asiakaskokemuksia.

Ohjelma on saatavilla useissa maissa, ja sen ominaisuudet vaihtelevat. Tätä taulukkoa päivitetään, kun uusia maita ja ominaisuuksia tulee saataville.

Maa Laatusignaalit
(saatavilla olevat signaalit voivat vaihdella maittain)
Kokonaislaatupisteet Arvostettu kauppias ‑merkki
Yhdysvallat Kyllä Kyllä Kyllä
Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti Kyllä Ei Kyllä
Intia, Japani Kyllä Ei Ei – tulossa vuonna 2024
Muu maailma Ei Ei Ei

Kun täytät tietyt asiakaskokemukseen perustuvat ehdot, voit saada

• listauksissa näkyvän "Arvostettu kauppias" ‐merkin, josta asiakkaat tietävät, että kauppasi on turvallinen
  • näkyvyyttä Shopping-välilehdellä.

Ohjelma seuraa tarjoamaasi asiakaskokemusta useilla alueilla ja huomioi esimerkiksi toimitusnopeuden, toimituskulut, palautuskulut ja palautusjakson. Saat kustakin mittarista arvioksi joko "Erinomainen", "Vertailukelpoinen" tai "Mahdollisuus".

Omien tulosten selvittäminen

Näet omat tuloksesi joko tilaamalla säännölliset tulosraportit sähköpostiin tai kirjautumalla Kauppiaskeskus-tilillesi.

Tulosraporttien tilaaminen sähköpostiin

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  3. Klikkaa Asetukset-sarakkeesta Asetukset.
  4. Varmista kohdasta "Sähköposti-ilmoitukset", että ruudut Vinkit ja parhaat käytännöt ja Raportit on valittu.
  5. Klikkaa Tallenna.

Kirjaudu Kauppiaskeskukseen.

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kasvu-välilehteä.
  3. Klikkaa Kaupan laatu ‐välilehteä.
Kaikki Kauppiaskeskus-tilillä asetuksiin tai tuotetietoihin tehdyt muutokset voi ohittaa Shopify-tilin valinnoilla. Kaikkia muita asetuksia pitää muokata ja ylläpitää suoraan Shopify-tilillä.