Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaskeskuksen maakohtaiset rajoitukset

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Googlen on noudatettava Yhdysvaltain valtiovarainministeriön alaisen Office of Foreign Assets Controlin (OFAC) ja Yhdysvaltain kauppaministeriön alaisen Bureau of Industry and Securityn (BIS) asettamia pakotteita ja vientirajoituksia sekä muita sovellettavia pakotteita. Sen seurauksena Kauppiaskeskus ei ole saatavilla seuraavilla alueilla toimiville jälleenmyyjille

• Krim
  • Kuuba
  • Niin sanottu Donetskin kansantasavalta (DNR) ja Luhanskin kansantasavalta (LNR)
  • Iran
  • Pohjois-Korea
  • Sevastopol
  • Syyria
Huom. Rajoitetulla alueella toimivia yrityksiä ei tueta, vaikka ne kohdistaisivat tuotteita maihin, joihin ei kohdistu rajoituksia.

Edellisten lisäksi Kauppiaskeskusta eivät voi käyttää yhteisöt eivätkä yksityishenkilöt, joita rajoittavat sovellettavat kauppapakotteet ja vientilait. Kauppiaskeskusta eivät voi käyttää myöskään yhteisöt eivätkä yksityishenkilöt, jotka ovat näiden rajoitettujen yhteisöjen tai yksityishenkilöiden omistamia tai valvomia tai toimivat niiden puolesta.