Sluta få Google Meet-samtal

Om du kopplar ditt telefonnummer till någon av Googles tjänster kan du automatiskt registreras för Google Meet-samtal. Du kan radera Meet-samtalskontot om du vill. Om du vill använda Meet igen senare måste du registrera dig igen. Ta reda på om ditt telefonnummer är kopplat till Googles tjänster.

Viktigt!

• Om du raderar samtalskontot försvinner din samtalshistorik i Meet permanent.
  • Samtalshistoriken finns kvar om du avinstallerar appen. Visa den genom att installera appen igen och logga in.

Blockera samtal från ett nummer

Sluta få samtal från ett visst nummer genom att blockera det. Läs om att blockera eller anmäla någon i Google Meet.

Ta bort och avinstallera Meet

Steg 1: Radera ditt Meet-samtalskonto

Obs!

• Ditt Meet-samtalskonto kopplas bort helt från ditt telefonnummer eller Google-konto när du raderar det.

Om du raderar samtalskontot raderas inställningarna och samtalshistoriken. Blockerade telefonnummer blockeras inte längre när du registrerar dig på Meet-samtal igen.

Så här kopplar du bort Meet-kontot från telefonnumret eller Google-kontot:

1. Öppna Meet i Chromebook.
  2. Klicka på Mer följt av Inställningar följt av Samtalsinställningar.
  3. Klicka på Radera samtalskonto följt av Radera.

Steg 2: Avinstallera Meet på Chromebook

1. Välj översikten i skärmens ena hörn följt av och uppåtpilen Uppåtpil.
  2. Högerklicka på Meet .
  3. Klicka på Avinstallera följt av Avinstallera.

Tips! Du ser historiken om du installerar om appen.

Ta bort ditt telefonnummer från andra Google-tjänster

Avregistrera ditt telefonnummer från andra Google-tjänster så att personer med ditt telefonnummer inte längre når dig. Läs mer om att ta bort ditt telefonnummer från Google-kontot.