Förhandsvisa videosamtal med Knack-knack

När du ringer någon på Google Meet får den andra personen en förhandsgranskningsvideo av dig när du ringer om den har dig som kontakt. Du får ingen förhandsgranskningsvideo förrän personen svarar.

Viktigt! Knack-knack är tillgängligt för enskilda och gruppvideosamtal i Google Meet. Knack-knack är inte tillgängligt när du går med i ett möte i Meet-appen.

Aktivera Knack-knack på Meet-samtal för webben

1. Logga in på meet.google.com/calling/ på datorn.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Aktivera Knack-knack.

Läs om varför du inte får en förhandsgranskningsvideo för inkommande samtal

Du får ingen förhandsgranskningsvideo när någon ringer, om uppringaren:
  • Har stängt av Knack-knack
  • Inte finns i dina kontakter