Resoldre problemes de publicació de Street View

A continuació trobareu alguns missatges d'error habituals que us podeu trobar en publicar imatges recollides al nivell de carrer i els passos que podeu seguir per resoldre'ls.

No s'ha pogut publicar

Si proveu de publicar un fitxer i es produeix un error sense cap motiu concret, torneu a enviar-lo. A continuació s'indiquen altres errors de publicació:

• La resolució de la imatge és massa baixa: la mida de la imatge no compleix els requisits mínims. Torneu a capturar la imatge després de seleccionar una resolució més alta al menú de la càmera.
  • El fitxer ja s'havia publicat: assegureu-vos de suprimir la pujada anterior abans de tornar a penjar el fitxer.
  • Els punts GPS no són vàlids: les metadades de GPS no són correctes o estan incompletes. Assegueu-vos de tenir un senyal GPS clar i, a continuació, torneu a capturar la imatge.
  • No s'ha pogut processar la informació d'ubicació: torneu a capturar la imatge de Street View.
  • El fitxer està malmès: torneu a penjar-lo. Si no es publica, torneu a capturar la imatge de Street View.
  • Error intern: torneu a penjar el fitxer.
Consell: recentment, hem fet algunes actualitzacions als sistemes de processament d'imatges de Street View perquè siguin millors i més fiables. Si teniu problemes per publicar un vídeo de 360º per a Street View, comproveu que seguiu aquestes pràctiques recomanades per a la recollida d'imatges. Obteniu més informació sobre les pràctiques recomanades per capturar vídeos de 360º per a Street View.

Les imatges s'han retirat

Les imatges es poden retirar si no compleixen la política de continguts aportats pels usuaris de Maps. Assegureu-vos que el contingut compleixi les directrius i torneu a publicar el fitxer.