Trobar llocs accessibles en cadira de rodes

Per filtrar els resultats de la cerca per llocs accessibles en cadira de rodes a Google Maps, heu d'ajustar la configuració d'accessibilitat. Els atributs d'accessibilitat en cadira de rodes a Google Maps mostren si les persones en cadires de rodes poden accedir a l'entrada, al lavabo, als seients, a l'aparcament i a l'ascensor d'una empresa.

Trobar llocs accessibles

Important: a Google Maps podeu trobar llocs accessibles en cadires de rodes només a determinats països.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració d'accessibilitat.
  3. Activeu Llocs accessibles.

Als resultats dels llocs accessibles en cadires de rodes es mostra una icona de cadira de rodes Wheelchair accessible. Després de seleccionar un lloc, trobareu un resum dels atributs d'accessibilitat de la ubicació.

Editar els atributs d'accessibilitat d'una empresa

Si una ubicació té un atribut incorrecte per a l'accessibilitat en cadira de rodes, podeu suggerir l'atribut correcte:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu el perfil de l'empresa que voleu editar.
  3. Toqueu Informació i, a continuació, Descriu aquest lloc .
  4. Toqueu un atribut per canviar-lo.
  5. Quan acabeu de fer canvis, toqueu Envia Envia.

Entendre l'accessibilitat en cadira de rodes

Podeu editar els atributs d'accessibilitat d'una empresa. Obteniu-ne més informació a continuació:

Entrada accessible en cadira de rodes

Afegiu aquest atribut si l'entrada a l'empresa fa aproximadament un metre d'amplada i no té esglaons. Un metre d'amplada equival més o menys a l'amplada que fan dues persones dretes, l'una al costat de l'altra còmodament. Si hi ha un o més esglaons, hi ha d'haver una rampa permanent o almenys una rampa mòbil. En el cas de les entrades que només tenen portes giratòries, cal marcar "No" per a aquest atribut.

Lavabo accessible en cadira de rodes

Afegiu aquest atribut si l'entrada del lavabo fa almenys un metre d'amplada i és accessible sense haver de pujar ni baixar esglaons. Si una persona en cadira de rodes vol entrar en una cabina del lavabo, l'entrada de la cabina també ha de fer un metre d'amplada. Recordeu que un metre d'amplada equival més o menys a l'amplada que fan dues persones dretes, l'una al costat de l'altra còmodament.

Seients accessibles en cadira de rodes

Afegeix aquest atribut si es pot accedir a la zona principal de l'empresa sense escales. També hi ha d'haver prou espai perquè algú en cadira de rodes pugui avançar fins a una taula i asseure-s'hi. Si totes les taules són altes (per exemple, per estar dret), l'empresa no és apta per a cadires de rodes.

Aparcament accessible en cadira de rodes

Afegiu aquest atribut si hi ha una plaça d'aparcament senyalitzada específicament per a persones amb necessitats d'accessibilitat. Aquestes places se solen marcar amb un dibuix específic a terra, cartells o senyals, en funció del país i de la regió.

Ascensor accessible en cadira de rodes

Afegiu aquest atribut si un lloc té diverses plantes i hi ha un ascensor prou gran perquè hi càpiga una cadira de rodes.