Brug Google Assistent, der er indbygget i din bil, til at navigere

Vigtigt! Denne artikel omhandler kun brug af Google Maps via touchskærmen i din bil. Funktionalitet og tilgængelighed kan variere afhængigt af bilproducent eller region og dit dataabonnement.

Google Assistent kan hjælpe dig med at finde oplysninger og få ting gjort, mens du kører. Stil spørgsmål, og bed den om at gøre noget i Google Maps, så du kan fokusere på trafikken.

Tip! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande/områder.

Tal til Google Assistent

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens startskærm.
  2. Naviger til et sted, eller sig "Ok Google, navigate home" (Ok Google, naviger hjem).
  3. I navigationstilstand skal du sige "Ok Google" eller trykke på Assistent-mikrofonen Voice search.
  4. Bed Google Assistent om hjælp til noget.

Tip! Se bilens brugervejledning for at finde, hvordan du aktiverer Assistent ved hjælp af knapperne på rattet eller instrumentpanelet i din bil.

Hvad du kan bede Google Assistent om

Rejser og steder i nærheden

• "What road is this?" (Hvilken vej er jeg på?)
  • "When does [navn på sted] close?" (Hvornår lukker [navn på sted]?)
  • "Show route overview" (Vis ruteoversigt) eller "Show alternate routes" (Vis alternative ruter)
  • "Restaurants nearby" (Restauranter i nærheden)

Rutevejledning og navigation

• "What's my next turn?" (Hvor skal jeg dreje næste gang?) eller "Next step" (Næste trin)
  • "How long until I get there?" (Hvornår er jeg fremme?)
  • "How's traffic ahead?" (Hvordan er trafikken forude) eller "How's traffic to home?" (Hvordan er trafikken på hjemturen?)
  • "Show traffic" (Vis trafik) eller "Hide traffic" (Skjul trafik)
  • "Show satellite view" (Vis satellitvisning) eller "Hide satellite view" (Skjul satellitvisning)
  • "Avoid tolls" (Undgå betalingsveje) eller "Enable tolls" (Aktivér betalingsveje)
  • "Mute voice guidance" (Slå talevejledning fra) eller "Unmute voice guidance" (Slå talevejledning til)
  • "Recenter" (Centrér igen)
  • "Show list of directions" (Vis rutevejledning som en liste)
  • "Avoid highways" (Undgå motorveje) eller "Enable highways" (Tillad motorveje)
  • “What’s my destination?” (Hvad er min destination?) or “How far is my destination?” (Hvor langt er der til min destination?)
  • "Exit navigation" (Afslut navigation)
  • "Where am I?" (Hvor er jeg?)
  • "Are we there yet?"(Hvornår er vi der?)
  • "Help" (Hjælp)

Du kan også bede Google Assistent om oplysninger og hjælp til hverdagsopgaver. Få flere oplysninger om, hvad du ellers kan spørge om.