Utilitzar l'Assistent de Google integrat en un cotxe per navegar

Important: aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades.

Podeu trobar informació i fer accions amb l'Assistent de Google mentre conduïu. Feu-li preguntes i demaneu-li que faci coses a Google Maps per poder-vos centrar en la carretera.

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions.

Parlar amb l'Assistent de Google

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Navegueu fins a un lloc o digueu, "Ok Google, navigate home" (Ok Google, navega fins a casa).
  3. Des del mode de navegació, digueu “Ok Google” o toqueu el micròfon de l'Assistent Voice search.
  4. Demaneu a l'Assistent de Google que us ajudi amb alguna cosa.

Consell: consulteu el manual d'usuari del cotxe per saber com podeu activar l'Assistent amb els botons que hi ha al volant o al cotxe.

Què podeu demanar a l'Assistent de Google

Viatges i llocs propers

• "What road is this?" (Quina és aquesta carretera?)
  • “When does [name of place] close?” (Quan tanca [nom del lloc]?)
  • "Show route overview" (Mostra la vista general de la ruta) o "Show alternate routes" (Mostra rutes alternatives)
  • "Restaurants nearby" (Restaurants a prop)

Indicacions i navegació

• "What’s my next turn?" (Quan he de girar?) o "Next step" (Pas següent)
  • “How long until I get there?” (Quant falta per arribar?)
  • "How's traffic ahead?" (Com està el trànsit més endavant?) o "How's traffic to home?" (Com està el trànsit fins a casa?)
  • "Show traffic" (Mostra el trànsit) o "Hide traffic" (Amaga el trànsit)
  • "Show satellite view" (Mostra la visualització de satèl·lit) o "Hide satellite view" (Amaga la visualització de satèl·lit)
  • "Avoid tolls" (Evita els peatges) o "Allow tolls" (Permet els peatges)
  • "Mute voice guidance” (Silencia les indicacions de veu) o “Unmute voice guidance” (Activa el so de les indicacions de veu)
  • “Recenter” (Torna a centrar)
  • “Show list of directions” (Mostra la llista d'indicacions)
  • "Avoid highways" (Evita les autopistes) o "Allow highways" (Permet les autopistes)
  • "What’s my destination?" (Quina és la meva destinació?) o "How far is my destination?" (A quina distància és la meva destinació?)
  • "Exit navigation" (Surt de la navegació)
  • “Where am I?” (On sóc?)
  • “Are we there yet?” (Ja arribem?)
  • “Help” (Ajuda)

També podeu demanar a l'Assistent de Google informació i ajuda amb les vostres tasques diàries. Obteniu informació sobre què més podeu demanar.