Utilitzar funcions de Google Maps integrat en un vehicle elèctric

Important: aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades.

Podeu obtenir informació útil per al vostre vehicle elèctric a Google Maps. Us permet consultar el nivell de bateria que tindrà el cotxe a l'arribada, rebre alertes importants sobre la bateria i cercar estacions de recàrrega compatibles.

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions.

Bateria a l'arribada

Quan cerqueu un lloc a Maps, veureu la bateria estimada que tindrà el cotxe a l'arribada Bateria en arribar. Quan s'iniciï la navegació, la bateria a l'arribada s'anirà actualitzant mentre conduïu.

Assistència de recàrrega

Quan navegueu fins a una destinació:

• Si no podeu arribar a la vostra destinació sense carregar el vehicle i us cal fer només una parada de recàrrega, se us demanarà que seleccioneu una estació de recàrrega que es trobi al llarg de la ruta.
  • Si no podeu arribar a la vostra destinació sense carregar el vehicle i us calen diverses parades de recàrrega, les parades s'afegiran automàticament al llarg de la ruta. El temps de recàrrega s'inclourà a la durada del trajecte.

Per afegir una parada de recàrrega a la ruta:

1. Toqueu Parada de recàrrega.
  2. Seleccioneu una estació de recàrrega.

Per informar-nos d'estacions de recàrrega incorrectes o que falten, envieu-nos suggeriments mitjançant el dispositiu mòbil.

Cercar estacions de recàrrega

A Maps podeu cercar endolls compatibles amb el vostre cotxe i triar què voleu que es mostri als resultats per:

• Tipus de carregadors
  • Xarxes de pagament
  • Velocitat de recàrrega

Obteniu informació sobre com podeu afegir una estació de recàrrega a la ruta abans d'iniciar la navegació o durant la navegació.

Si afegiu una estació de recàrrega durant la ruta, veureu un temps de recàrrega mínim recomanat. El temps de recàrrega varia segons el nivell de bateria del cotxe a l'arribada, les opcions de recàrrega de què disposa i la velocitat de recàrrega de l'estació.

Consell: toqueu una estació de recàrrega per obtenir més informació, com ara la potència de sortida.