Brug navigation i Google Maps via touchskærmen i din bil

Vigtigt! Denne artikel omhandler kun brug af Google Maps via touchskærmen i din bil. Funktionalitet og tilgængelighed kan variere afhængigt af bilproducent eller region og dit dataabonnement.

Med Google Maps-appen i din bil får du nem og pålidelig navigation. Maps viser dig trafikoplysninger i realtid, så du kan finde den bedste rute til din destination.

Talenavigation opdaterer dig med trafikoplysninger, detaljeret rutevejledning, vejbaneforslag samt ruteopdateringer, hvis der er en bedre rute, som du kan tage.

Tip! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande/områder.

Start eller stop navigation

Du kan søge i Maps ved hjælp af stemmekommandoer eller bilens midterskærm:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Du kan finde op til to foreslåede destinationer. Tryk på disse for at navigere til eller søge efter din destination.
  3. Start eller stop navigationen:
    • Andre ruter vises som grå linjer på kortet. Tryk på de grå linjer for at ændre dit rutevalg.
    • Tryk på Start Start for at starte navigationen.
    • Tryk på Luk Luk for at stoppe navigationen.

Tip! Nogle biler har en aktivitetsknap på rattet, der kan vise Maps på bilens instrumentbræt.

Tilpas din rute

Tilføj et stop langs ruten

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Udforsk nederst Udforsk og derefter Tilføj stop Tilføj stop.
  4. Find dit stop på en af disse måder:
    • Vælg en kategori. Tryk derefter på det sted, som du vil føje til din rute.
    • Tryk på Søg ved hjælp af stemmen Voice search. Brug stemmen til at søge efter dit stop.
  5. Tryk på Tilføj stop Tilføj stop og derefterBekræft Checkmark. Det valgte stop tilføjes som dit næste stop.

Søg efter kategori langs ruten

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Søg Søg nederst.
  4. Vælg en kategori, f.eks. en restaurant Restaurant eller et supermarked Supermarked. Du finder en liste over steder i nærheden og den anslåede rejsetid for at komme dertil.
  5. Tryk på den placering, som du vil føje til din rute.
  6. Tryk på Tilføj stop Tilføj stop og derefter Bekræft Checkmark.

Undgå vejafgifter, motorveje eller færger

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Ruteoversigt Ruteoversigt og derefter Ruteindstillinger Ruteindstillinger.
  4. Tryk på en valgmulighed og derefter Tilbage Tilbage.

Slå trafiklag til og fra

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Tryk på Indstillinger Settings forneden.
  3. Slå Trafik til og fra.

Flere navigationsfunktioner

Slå lyden fra, slå lyden til eller hør kun trafikmeldinger

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Lydindstillinger nederst
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • Slå lyden fra Slå lyden fra: Slå rutevejledning via talenavigation fra under navigation.
    • Lyd Sound: Slå rutevejledning via talenavigation til under navigation.
    • Kun trafikmeldinger Underretninger: Hør meldinger om trafik, vejarbejde og ulykker.

Naviger til dit hjem eller dit arbejde

Sådan navigerer du til din angivne hjemme- eller arbejdsadresse:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Tryk på søgefeltet og derefter Personlig.
  3. Tryk på Hjem eller Arbejde.

Du kan markere eller redigere din hjemme- og arbejdsadresse direkte fra din bil:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på bilens touchskærm.
  2. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Rediger hjem eller arbejde.
  3. Tryk på Hjem eller Arbejde og derefter Rediger Rediger.

Brug kompasset, eller centrer kortet igen

• Tryk på Kompas Kompas for at orientere kortet i den retning, du vender mod, eller pege mod nord.
  • Tryk på Din placering Your location for at centrere kortet til din aktuelle placering igen.

Find hastighedsbegrænsninger

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig alle steder.

Når du bruger navigationen, vil der muligvis være oplysninger om hastighedsbegrænsninger i nogle områder.

De hastighedsbegrænsninger, der vises i Maps, er kun vejledende. Sørg altid for at tjekke hastighedsbegrænsningerne på ruten via vejskiltene.

Naviger offline

Hvis du har en dårlig internetforbindelse, bruges offlinekort til at guide dig til din destination.

Se, hvordan du downloader offlinekort.

Få meldinger om estimeret batteriniveau ved ankomst og behov for opladning undervejs

Når du søger efter en destination i en elbil, viser Maps dit anslåede batteriforbrug ved ankomsten Batteriniveau ved ankomst til din destination. Hvis du skal oplade din bil for at nå destinationen, tilføjes der muligvis kompatible ladestationer.

Se, hvordan du bruger Google Maps i din elbil.