Utilitzar la navegació a Google Maps integrat en un cotxe

Important: aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades.

Per a una navegació fàcil i fiable, utilitzeu l'aplicació Google Maps al cotxe. Maps us guiarà amb informació del trànsit en temps real per trobar la millor ruta fins a la destinació.

La navegació per veu us indica l'estat actual del trànsit, les instruccions pas a pas, quins carrils heu d'utilitzar i opcions de ruta noves si se'n troben de millors.

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions.

Iniciar o aturar la navegació

A Google Maps hi podeu fer cerques mitjançant ordres de veu o amb la pantalla central del cotxe:

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Podeu trobar fins a dues destinacions suggerides. Toqueu-les per navegar-hi o cerqueu-ne una.
  3. Per iniciar o aturar la navegació, feu el següent:
    • Al mapa es mostraran altres rutes com a línies de color gris. Toqueu les línies grises per canviar la selecció de ruta.
    • Per iniciar la navegació, toqueu Inicia Inici.
    • Per aturar la navegació, toqueu Tanca Tanca.

Consell: alguns cotxes tenen al volant un botó de commutació d'activitat que permet que Google Maps es mostri al tauler de control del conductor.

Personalitzar una ruta

Afegir una parada al llarg de la ruta

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una destinació o toqueu-la al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu Explora Explora i, a continuació, Afegeix una parada Afegeix una parada.
  4. Podeu trobar la parada de les maneres següents:
    • Seleccioneu una categoria. A continuació, toqueu la ubicació que voleu afegir a la ruta.
    • Toqueu Cerca per veu Voice search. Utilitzeu la veu per cercar la parada.
  5. ​Toqueu Afegeix una parada Afegeix una parada i, a continuació, Confirma Checkmark. El lloc que heu triat s'afegirà com a propera parada.

Cercar per categoria al llarg de la ruta

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una destinació o toqueu-la al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu Cerca Cerca.
  4. Seleccioneu una categoria, com ara un restaurant Restaurant o una botiga de queviures Botiga de queviures. Hi trobareu una llista de llocs propers i la durada estimada del trajecte per arribar-hi.
  5. Toqueu la ubicació que voleu afegir a la ruta.
  6. Toqueu Afegeix una parada Afegeix una parada i, a continuació, Confirma Checkmark.

Evitar peatges, autopistes o ferris

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una destinació o toqueu-la al mapa.
  3. Toqueu Vista general de la ruta Vista general de la ruta i, a continuació, Opcions de ruta Opcions de ruta.
  4. Toqueu una opció i, a continuació, Enrere Enrere.

Activar i desactivar capes de trànsit

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings.
  3. Activeu o desactiveu Trànsit.

Més funcions de navegació

Silenciar, deixar de silenciar o sentir només alertes de trànsit

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings i, a continuació, Configuració de silenci.
  3. Trieu una de les opcions següents:
    • Silencia Silencia: silencia les indicacions de veu durant la navegació.
    • So Sound: deixa de silenciar les indicacions de veu durant la navegació.
    • Només alertes de trànsit Alertes: permet sentir alertes de trànsit, d'obres o de col·lisions.

Navegar fins a casa o fins a la feina

Per navegar fins a les adreces amb les etiquetes Casa o Feina, feu el següent:

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca i, a continuació, Personals.
  3. Toqueu Casa o Feina.

Podeu etiquetar o editar les adreces de casa i de la feina directament des del cotxe:

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Configuració Settings i, a continuació, Edita casa o feina.
  3. Toqueu Casa o Feina i, a continuació, Edita Edita.

Utilitzar la brúixola o tornar a centrar el mapa

• Per alternar entre que el mapa s'orienti a la direcció en què viatgeu i que s'orienti al nord, toqueu Brúixola Brúixola.
  • Per tornar a centrar el mapa en la ubicació actual on us trobeu, toqueu La teva ubicació Your location.

Consultar límits de velocitat

Important: aquesta funció no està disponible en algunes ubicacions.

Podeu consultar informació sobre el límit de velocitat mentre utilitzeu la navegació en algunes zones.

Els límits de velocitat que es mostren a Maps són només per a ús informatiu. Assegureu-vos de confirmar els límits de velocitat amb els senyals de trànsit.

Navegar sense connexió

Si teniu una connexió a Internet feble, es faran servir els mapes sense connexió per guiar-vos fins a la destinació.

Obteniu informació sobre com podeu baixar mapes sense connexió.

Consultar el percentatge de bateria en arribar i alertes de destinació fora de l'abast

Quan cerqueu una destinació en un vehicle elèctric, Maps mostrarà la bateria que s'estima que quedarà en arribar Bateria en arribar a la destinació. Si heu de carregar el cotxe per poder arribar a la destinació, és possible que s'afegeixin automàticament estacions de recàrrega compatibles.

Obteniu més informació sobre com podeu fer servir Google Maps en un vehicle elèctric.