Styra vem som kan hitta dina bidrag till Google Maps

Viktigt! Recensioner, foton och betyg är offentliga på Google Maps. Du kan inte lägga upp recensioner, foton eller betyg privat på Maps. Läs mer om hur du skriver recensioner och lägger till betyg för platser.

Om bidrag

Vem som helst kan hitta dina offentliga bidrag i din profil.

Offentlig information på Maps omfattar

• ditt namn, ditt foto och din beskrivning
  • recensioner, foton, publicerade listor och betyg som du har lagt till på Maps
  • antalet gilla-markeringar för och visningar av dina bidrag
  • din nivå som Local Guide samt dina poäng, märken och antal bidrag.

Tips! Dina offentliga bidrag visas automatiskt i din profil. Du kan ändra profilinställningarna när som helst.

Du kan begränsa dina publicerade bidrag och inlägg på Google Maps genom att ändra dina profilinställningar. När du har begränsat dina bidrag måste du godkänna nya följare innan de kan se dina recensioner, foton och annat innehåll du lägger upp i din offentliga profil.

Uppdatera synlighetsinställningar för profilen

1.  Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Personligt innehåll följt av Profilsekretess
  4. Använd reglaget för att göra din profil begränsad.