Kontrollér hvem som kan finne bidragene dine på Google Maps

Merk: Bilder, vurderinger og anmeldelser er alle offentlig tilgjengelige på Google Maps. Du kan altså ikke legge til verken bilder, vurderinger eller anmeldelser privat på Maps. Finn ut mer om hvordan du skriver anmeldelser og vurderer steder.

Om bidrag

Alle kan se de offentlige bidragene dine i profilen din.

Den offentlige informasjonen på Maps omfatter

• navn, bilde og biografi
  • anmeldelser, bilder, publiserte lister og vurderinger du har lagt til på Maps
  • antall «Liker»-klikk på og visninger av bidragene dine
  • Local Guide-nivået ditt samt poeng, merker og antall bidrag

Tips: De offentlige bidragene dine er automatisk tilgjengelige i profilen din. Du kan når som helst endre profilinnstillingene dine.

Du kan begrense de publiserte bidragene og innleggene dine på Google Maps ved å oppdatere profilinnstillingene dine. Når du har begrenset visningen av bidragene, må du godkjenne nye følgere før de får se bildene dine, anmeldelsene dine og annet innhold du legger ut i den offentlige profilen din.

Oppdater synlighetsinnstillingene for profilen

1.  Åpne Google Maps-appen Kart på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Personlig innhold og så Personvern i forbindelse med profiler
  4. Bruk denne bryteren til å gjøre profilen din begrenset.